Zanimljivosti

SVI SU OČEKIVALI RASKID ZBOG RAZLIKE OD 16 GODINA, ALI ONI PRKOSE HOLIVUDU: Zajedno su osedeli i kupili kuću na farmi

Jedinstvena ljubavna priča koja se retko viđa, a najmanje među holivudskim glumcima.

26.04.2024 15:40

SVI SU OČEKIVALI RASKID ZBOG RAZLIKE OD 16 GODINA, ALI ONI PRKOSE HOLIVUDU: Zajedno su osedeli i kupili kuću na farmi
Profimedia

Glumac Džefri Din Morgan (57), najpoznatiji po ulozi u seriji "The Walking Dead", pronašao je ljubav svog života u glumici Hilari Barton (41). Iako je bio u nekoliko neuspešnih veza, prvi susret sa Hilari bio je presudan. Njih dvoje su se upoznali na sastanku na slepo 2009. godine, a Džefri je odmah znao da je ona "ta". Takođe, Hilari priznaje da ju je Džefri osvojio zbog samopouzdanja.

- Kada je došao, bio je tako pun samopouzdanja. Nisam bila devojka koju neko proganja. Uvek sam ja bila alfa. A Džefri je rekao: "Bićeš moja devojka." To ogromno njegovo samopuzdanje me je u startu "kupilo". On je kamen, on je onaj koji kaže, "Hajde da budemo mirni u vezi sa ovim", i uvek smiri situaciju - objasnila je glumica.

 

Par je posle svega nekoliko meseci zabavljanja dobio sina Agustusa, a osam godina kasnije i ćerku Džordž Virdžiniju. Džefri nije bežao od odgovornosti očinstva, već je aktivno učestvovao čak i prilikom rođenja dece. Prilikom prvog porođaja video je kako babica porađa njegovu izabranicu, dok je drugi put već sam porodio Hilari. 

Njih dvoje su još na prvom sastanku razgovari o tome šta im je najveći san i oboje su se složili da bi voleli da žive i podižu deci na farmi. Par se tako preselio na farmu u severnom delu Njujorka gde uzgajaju stoku, magarce, kokoške i žive u društvu pasa. Njihov život na farmi ispunjen je teškim radom, ali su pronašli sreću u jednostavnosti seoskog života, koji ne bi menjali ni za šta na svetu.

 

 

Iako su mediji nagađali o datumu njihovog venčanja, Džefri i Hilari su proslavili svoju ljubav sa porodicom i prijateljima na magičan način. Budući da su uveliko imali decu, smatrali su se supružnicima i bez "papira" koji bi to i posvedočio. Njihova veza izazvala je mnoge komentare, ali su poznati glumci jedini znali pravu istinu i nije im bilo važno da demantuju netačne informacije koje su mediji prenosili.

Na ludi kamen su stali 2019. godine, posle 10 godina veze. Tada su rekli da su oni već dugo godina porodica, a da su sada posebno srećni jer su njihova deca prisustvovala svadbenoj ceremoniji. Hilari je istakla da je imala venčanje iz snova, iako nije bilo veliko, kao i da su su istrajali u svojoj ljubavi, iako su ih sa svih strana minirali u početku veze. 

 

Džefri i Hilari se vole kao prvog dana, interesantno je da ne samo što su se odlučili na život na farmi van centra gradskih dešavanja, nego da ni jedno od njih ne koristi farbu za kosu. 

Poznato je da se i glumci često farbaju kako bi očuvali mladolik izgled, dok se kod glumica to podrazumeva. Ipak, Hilari je na početku četrdesete svesno odlučila da prestane da se farba, a seda kosa joj podjednako dobro stoji. 

Džefri često ističe kako je upravo uz suprugu postao najbolja verzija sebe.

- Znao sam da je ona ta, čim sam je prvi put ugledao. Ona čuva tvrđavu kada sam ja odsutan, ali i kada sam tu. Mislim da ona smatra da sam dobar otac i da joj je to najse*sipilnija stvar kod mene. Hilari ima dovoljno ljubavi za sve nas, neverovatan je dar imati toliko ljubavi. Sviđa mi se život koji sam uspeo da izgradim sa njom, a njoj se jednostavno dopada osoba kakva sam ja postao - isktakao je glumac.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)