Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI: U noćnom provodu niko nije mogao da skloni pogled sa njenih atributa, mreže izgorele! (FOTO)

Dokazala da prati svetske trendove i ne libi se da ih pokaže usred Srbije.

20.04.2024 19:55

MILENA POPOVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI: U noćnom provodu niko nije mogao da skloni pogled sa njenih atributa, mreže izgorele! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Atraktivna crnka otvoreno govori o sreći u ljubavi o kojoj nije mogla ni da sanja. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. 

Poznato je da Popovićeva najčešće bira poslovnu eleganciju. Neretko ume da spoji i nespojivo, pa tako uz pocepane farmerke ponese elegantan crni sako. Njeni fanovi kojih na Instagramu broji 129.000 najradije vole njene elegantne toalete sa privatnih izlazaka. Poslednja objava koju je podelila u vidu priče na svom Instagram nalogu izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama.

Instagram-milena_bogdan

Milena Popović

Milena se prvo uslikala dok je još bila u automobilu. Pozirala je u prozirnoj crnoj majici ispod koje je ponela samo crni brushalter. Preko svega, imala je i sivi sako. Primetno je da ona prati svetske trendove i da se ne libi da to primeni i na sebi. Mnoge holivudske dive odavno nose sako ispod koga samo imaju brushalter. 

Popovićeva uvek nosi popularnu teget-crnu nijasnu kose koja joj odlično stoji, a frizura za koju se najčešće opredeljuje je ona u vidu talasa. Od šminke najčešće bira crnu senku i neutralniji karmin. Dok je bila u automobilu imala je i naočare za sunce sportskog velikog kockastog okvira koji joj odlično stoji.

Instagram-milena_bogdan

Milena Popović

Ona se usred večeri, dok je uživala u muzici uživo, uslikala još jednom. Tada se moglo videti da se dole opredelila ili za crne pantalone visokog struka ili crni šorts koji često voli da ponese. Malo je reći da su mreže posle ovih njenih objava izgorele. 

Jedina mana ovakve objave je bila što je podeljena u vidu priče na Instagramu, pa njeni obožavaoci nisu mogli da komentarišu. Salva pohvala za izgled ove fatalne crnke tako je ovaj put izostala. Pak generalno je mišljenje mnogih da Milena na početku pete decenije izgleda nikad bolje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)