Zanimljivosti

MIA BORISAVLJEVIĆ U MALEZIJI MAMI SVE POGLEDE: Tek kad vidite njenu rođenu sestru pašće vam vilice! (FOTO)

Sličnost dve dame je neverovatna.

19.04.2024 15:40

MIA BORISAVLJEVIĆ U MALEZIJI MAMI SVE POGLEDE: Tek kad vidite njenu rođenu sestru pašće vam vilice! (FOTO)
M.M./ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih zvezda u Srbiji. Laskava titula koju su joj fanovi dodelili je tim veća zato što Mia ima dvoje dece koje je dobila sa suprugom, pevačem Bojanom Grujićem. Ona je rekordnom brzinom posle oba porođaja uspela da vrati svoju liniju, a mnogi smatraju da sada izgleda još bolje. 

Mia je nedavno odlučila da pokaže javnosti svoju sestru Ivanu, čime je izazvala veliko interesovanje. Ivana živi daleko od očiju javnosti, ali je trenutno postala glavna tema zbog izuzetne sličnosti sa poznatom sestrom.

 

 

Sestre Borisavljević su trenutno u Maleziji, a Mia je odlučila da sa pratiocima podeli neke njihove dogodovštine sa putovanja. Primetno je da je Ivana nešto viša od Mije, ali je lepotica poput sestre. Fotografija na kojoj Ivana ljubi Miju, dok se međusobno grle, je izazvala najviše nežnosti, ali je primetna i neverovatna sličnost. Naime, Ivana najviše liči na sestru upravo iz profila. 

Mia je pozirala u belom kratkom šortsu i oversajz beloj košulji, dok se Ivana opredelila više za klasičnu sportsku garderobu u vidu majice i helanki, uz duks vezan oko struka. Poseban detalj Ivana je imala u vidu belog modernog okvira za dioptrijske naočare.

- Najbolji poklon koji su nam roditelji ikada dali je sestra - napisala je Mia u opisu fotografija na Instagramu.

Njenih pola miliona fanova je oduševljeno reagovalao na ovu objavu.

- Ima li šta lepše od sestrinske ljubavi!

- Baš ličite!

- Prelepe ste obe.

- Sestra ti je prava lepotica!

- Preslatke lutke!

 

 


Mia često ističe koliko joj znači sestrina podrška, naglašavajući da "kada imate sestru, to znači da nikada niste sami". Ovaj emotivni opis jasno dokazuje koliko su njih dve bliske i podržavaju jedna drugu u životu. 

Da zatvorimo poglavlje o jugoistočnoj Aziji koja je čarobna i da se vratimo nagomilanim obavezama, nove pesme, nastupi i sve ostalo! Povratak u stvarnost - napisala je pevačica na poslednjim objavama.

Sestre Borisavljević su još jednom pokazale da im je porodica uvek na prvom mestu. Potvrdile su važnost međusobne ljubavi i podrške, ostajući čvrsto uz jedna drugu u svim životnim situacijama.

instagram-miaborisavljevic

Mia i Ivana Borisavljević

BONUS VIDEO:

Komentari (0)