Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ BLISTA U BELOM: Niko ne može da skrene pogled sa njenog dekoltea, komentari se samo nižu! (FOTO)

Pokazala svima kako ume da barata modnim stilovima.

14.04.2024 20:01

MILENA POPOVIĆ BLISTA U BELOM: Niko ne može da skrene pogled sa njenog dekoltea, komentari se samo nižu! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Atraktivna crnka otvoreno govori o sreću u ljubavi o kojoj nije mogla ni da sanja. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. 

Osmeh ovoj zgodnoj crnki ne silazi sa usana, a primetno je da joj podjednako dobro stoji i poslovna elegancija, za koju se najčešće opredeljuje, kao i mladalačka garderobu koju ume da ponese na njoj svojstven način. Često ume da spoji i jedan i drugi stil, a to je nedavno i pokazla. 

 

 

Naime, Milena je objavila fotografiju na kojoj je u farmerkama i beloj čipkanoj majici, dok je perko svega ponela veoma elegantan beli sako koji je zakopčala. Gustu crnu kosu pustila je u talasima da pada po ramenima, dok je u ruci držala čašu belog vina. 

Njeni pratioci kojih na Instagramu broji 128.000 nisu ostali bez pohvala na račun njenog izgleda.

- Šta reći, slika govori više od hiljadu reči.

- Milena, ti goriš od lepote.

- Najlepša žena na svetu.

- Ma šta reći, dama.

- Svaki put u prelepoj kombinaciji garderobe.

- Jednom rečju lepota.

Instagram-milena_bogdan

Milena Popović

Takođe ubrzo je objavila i još jednu sliku, a po svemu sudeći lepo nedeljno posle podne Popovićeva provodi u Subotici. Za šetnju gradom opredelila se za teksas bermude i ljubičastu majicu koja je na pojedinim delovima bila pocepana, dok nisu izostale ni naočare za sunce sportskog okvira. Njenim fanovima se dopala i ova mladalačka kombinacija koja pokazuje da Milena prati modne trendove.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)