Zanimljivosti

BIVŠA VERENICA DŽORDŽA KLUNIJA IZAZVALA SKANDAL U MIKRO BIKINIJU: Na plaži jedva uspela da sakrije grudi - ispadaju na sve strane (FOTO)

Elizabeta Kanalis je na sredini pete decenije i izgleda nikad bolje.

26.04.2024 20:38

BIVŠA VERENICA DŽORDŽA KLUNIJA IZAZVALA SKANDAL U MIKRO BIKINIJU: Na plaži jedva uspela da sakrije grudi - ispadaju na sve strane (FOTO)
Giordano Riccardo/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Italijanska glumica i model, Elizabeta Kanalis (45), je takođe i bivša verenica glumca Džordža Klunija, a u 46. godini i dalje mami poglede izvajanim telom i harizmom kojom pleni. Nedavno je na plaži u Majamiju privukla veliku pažnju što paparaca, što prolaznika. Naime, ona je iz mora izašla u narandžastom bikiniju, a blicevi fotoaparata su odmah sevali munjevitom brzinom. 

Glumica je umalo doživela skandal, budući da joj je gornji deo kupaćeg kostima otkrio deo grudi, koje je jedva uspela da prikrije. Iako je sasvim slučajno pokazala više nego što je nameravala, to je samo pojačalo interesovanje za njen izgled.

Elizabeta je rođena na Sardiniji. Karijeru je započela kao model, sarađujući sa poznatim imenima poput Roberta Kavalija, a egzotičnim izgledom osvojila je brojne modne piste i ušla u svet šou-biznisa. Međutim, nije samo njena karijera ono što intrigira javnost.

Elizabeti je bila verena za fudbalera Kristijana Vijerija, u vezi sa rediteljem Gabrijelom Mučinom, a imala je i kratku romansu sa fudbalerom Redžinaldom. Ipak, najveću pažnju privukla je njena veza sa glumcem Džordžom Klunijem. Nakon raskida sa slavnim glumcem, udala se za hirurga Brajana Perija, a posle je uplovula u vezu sa kik bokserom Džordžijanom Simpijanuom sa kojim je poslednje dve godine.

 

Elizabet i Džordž su raskinuli dvogodišnju vezu juna 2011. godine, a u javnosti se spekulisalo o razlozima njihovog raskida. 

- Džordž i ja nikad nismo razgovarali o braku i deci. Između nas se vremenom razvio odnos sličniji onom između oca i ćerke - izjavila je svojevremeno Kanalisova.

Iako je prošlo dosta vremena od raskida sa Džordžom Klunijem, Elizabeta i dalje pleni zanosnom figurom. Svojim izgledom i ljubavnim izborima, glumica nastavlja da intrigira javnost i ostaje u centru medijske pažnje.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)