Zanimljivosti

NEKADA OMILJENA VODITELJKA VEĆ DECENIJU UŽIVA U MEDIJSKOJ ILEGALI: Ovo je imanje na kom živi nakon udaje za milionera! (FOTO)

Nije joj teško palo odvajanje od posla, budući da je našla svog princa na belom konju.

02.04.2024 19:25

NEKADA OMILJENA VODITELJKA VEĆ DECENIJU UŽIVA U MEDIJSKOJ ILEGALI:  Ovo je imanje na kom živi nakon udaje za milionera! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen, corallo_verde

Branka Nevistić (55), sada Branka Grujić, nekada jedno od najpoznatijih televizijskih lica, danas je udata za biznismena Branislava Grujića (63) i uživa u raskoši i luksuzu porodičnog doma sa pogledom na Dunav. Branka na svom Instagram profilu redovno deli fotografije na kojima pokazuje kako uživa, a sada je pokazala grandiozno imanje koje ima predivan pogled na reku.

Grujićeva iz veze sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, mužem pevačice Ane Stanić, ima sina Luku, dok Branislav iz prethodnog braka takođe ima sina. Luka je visinu nasledio od oca, lepotu od majke, a pošto ne voli da se eksponira, tek ponekad se može videti kod Branke na Instagramu. Nekadašnja voditeljka je svoju konačnu sreću pronašla pored Branislava, predsednika građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje širom Evrope i vlasnik je čak pet preduzeća.

 

 

Branka je nestala sa malih ekrana otkako se 2014. godine udala za Branislava. Njemu je to treći brak, očigledno i treća sreća, dok je ona u svojim četrdesetim tada prvi put izgovorila sudbonosno ''da''. Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine. Godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica. Ceremonija je održana u jednom od najluksuznijih venecijanskih hotela, a među zvanicama su bili njihovi prijatelji i članovi porodice, među kojima su se našli i voditeljka Maja Žeželj i glumac Dragan Bjelogrlić.

 

 

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je svojevremeno bivša voditeljka za medije.

Branka je nakon udaje za Branislava napustila javni svet i posvetila se luksuznom životu koji vodi sa suprugom. Iako je na sredini šeste decenije, mnogi primećuju da izgleda bolje nego ikad. Sreća, ljubav, ispunjen život i redovna nega čine da ona zrači srećom i zadovoljstvom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)