Moda

MONIKA BELUČI SA MILIONIMA OKO VRATA: Niko nije gledao dijamante, opčinjeno su zurili u dekolte! (FOTO)

Pod njenim štiklama tresao se Beč.

09.06.2024 09:43

MONIKA BELUČI SA MILIONIMA OKO VRATA: Niko nije gledao dijamante, opčinjeno su zurili u dekolte! (FOTO)
Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Glumica Monika Beluči (59) koja važi za jednu od najlepših žena na svetu s pravom je abasadorka Cartier nakita već duži niz godina. Ona je posetila bal pod maskama koji je Cartier upriličio u palati Belvedere u Beču. Malo je reći da se ceo Beč tresao pod štiklama i dijamantima koje je ponela svetska diva.

Monikina omiljena boja je crna. Ma koliko je stilisti ubeđivali da lepotici kakva je ona sve boje dobro stoje, decenijama je ostala odana isključivo crnoj boji, a tako je bilo i ovaj put. Crna dama koja je nosila jednu od maski tipičnih za maksmbal, koja je bila od crnog perja i prekrivala je pola lica koračala je dvorišnim kompleksom Belvedere palate. Tek kada je potpuno sklonila masku sa lica vidi se da je pod njom niko drugi do fatalna Belučijeva.

Haljina koju je ponela potpisuje Vivienne Westwood, a deluje da je od teške najkvalitetnije svile ili satena. U gornjem delu tela ima korset, preko koga je materijal u vidu veoma smelog i otvorenog dekoltea i golih ramena, a njeno bujno poprsje ponovo je mamilo sve poglede. Rukavi koji se završavaju rukavicama kreću od spuštenih ramena. U donjem delu je suknja koja ima nabore u predelu struka i stomaka, prati liniju tela i ka zemlji se širi, dok ima i kraći šlep. 

Glumica je ponela i malenu retro crnu tašnu brenda Dolce & Gabbana i visoke Louboutin potpetice , dok je kosa bila delimično natapirana u predelu temena doprinoseći na volumenu. Monika je nosila prepoznatljivu šminku u vidu istaknute tamne senke na očima i neutralnijeg karmina. Akcenat je bio na minđušama i ogromnoj ogrlici koje su bile optočene zelenim Cartier dijamantima. Centralni, osmougani dijamant ima čak 23,55 karata. 

Njeni snimci i fotografije pobrali su blizu 72.000 sviđanja u rekordnom roku, a usledila je slava pohvala za izgled.

- Neverovatno zanosna žena.

- Najlepša žena koja je ikad šetala planetom.

- Obožavam ovaj nakit!

- Ostala sam bez reči, kao i svaki put kada je vidim.

- Njena lepota je puna ljubavi i moći.

- Ne može svako ovo da ponese.

- Na pragu sedme decenije, a izgleda ovako, boginja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)