Zanimljivosti

"6 NEDELJA SAM POVRAĆALA KRV": Nova fotka slavne glumice frapirala fanove, mršavija je nego ikad - prolazi kroz pakao

Evo kako je Kejt Bekinsejl danas i zašto je toliko smršala.

01.06.2024 18:01

"6 NEDELJA SAM POVRAĆALA KRV": Nova fotka slavne glumice frapirala fanove, mršavija je nego ikad - prolazi kroz pakao
Profimedia

Nakon nekoliko nedelja provedenih u bolnici, glumica Kejt Bekinsejl se vratila na posao, deleći sa fanovima na društvenim mrežama fotografije sa snimanja svog novog filma "Ukradena devojka" (Stolen Girl). U svojoj karavanici na setu, Bekinsejlova je eksperimentisala sa retro stilizovanim krojevima i frizurama, ali mnogi fanovi su izrazili zabrinutost zbog njenog mršavog izgleda.

 

Prvobitni komplimenti brzo su se pretvorili u izraze zabrinutosti, sa komentarima poput: "Žao mi je što ovo kažem, ali Kejt izgledaš suviše mršavo", ili "Uvek si imala savršeno izbalansiranu težinu. Ali kada jagodice počnu da se vide, gubite ravnotežu."

Reagujući na zabrinute komentare, glumica je otkrila razlog svog nedavnog boravka u bolnici.

- Brinula sam o svom očuhu do njegove smrti početkom ove godine. Sve se dešavalo i mojoj mami. Navikla sam da gledam kako mi dva oca umiru... Jedan kad sam imala pet godina, a drugi u januaru ove godine. Takođe, prošle godine sam izgubila svoju mačku, srodnu dušu, sa kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest nedelja u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, izazvanog stresom koji je otvorio rupu između mog jednjaka i želuca.

To je doprinelo njenom gubitku na težini.

- Nije bitno šta mislite o mom izgledu i kako treba da izgledam, bez obzira na okolnosti u mom životu i životu moje porodice. Pokušavam da preživim ono što sam mislila da su nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a istovremeno radim na podršci porodici koju sam ostavila.

Podsetimo, Bekinsejlova, koja je pretprošle godine boravila u Zagrebu, ranije je otkrila da se suočava sa zdravstvenim problemima o kojima više ne želi da priča, a sa Instagrama je izbrisala sve fotografije i video zapise koji dokazuju da je bila u bolnici.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)