Zanimljivosti

MONIKA BELUČI SVOJIM DEKOLTEOM PRAVI HAOS I SA 60 : Otkrila više nego ikada i raspametila mreže

Monika Beluči zagolicala maštu na novoj naslovnici.

22.04.2024 10:20

MONIKA BELUČI SVOJIM DEKOLTEOM PRAVI HAOS I SA 60 : Otkrila više nego ikada i raspametila mreže
Profimedia

U poslednjem izdanju španskog izdanja časopisa "Elle", poznata glumica Monika Beluči zauzima centralnu poziciju na naslovnici, oduzimajući dah svojom izvanrednom lepotom i stilom. Ove nove fotografije ne samo da su estetski izuzetno privlačne, već su postale predmet divljenja i rasprava širom društvenih mreža, pokazujući da Monika i dalje ima moć da izazove "haos" svojim pojavljivanjem.

Iako prva fotografija uglavnom treba da nam bude samo uvod u novo izdanje, ona je svojim licem i dekolteom potpuno raspametila fanove. U septembru ove godine puni 60 godina, ali to ne znači da je njenom sek*epilu došao kraj - baš naprotiv!

Monika se na drugoj fotografiji pojavljuje u jednostavnom, ali efektnom izdanju, noseći širok sako i zanimljive čarape koje dodaju dozu nekonvencionalnosti njenom izgledu. Njen izraz lica, pun samopouzdanja i elegancije, privlači pažnju i postavlja ton za ostatak editorijala.

Žene, od ove žene treba da učimo da poziramo.

 

Na sledećim fotografijama, Monika nosi elegantnu haljinu koja ističe njene obline i figuru na način koji oduzima dah. Svaka slika je pažljivo komponovana, ističući njen prirodni šarm i eleganciju.

Svaki detalj haljine doprinosi celokupnom utisku, od kroja do tkanine, ističući sofisticiranost i bezvremenski stil koji je postao njen zaštitni znak.

Reakcija na ove slike bila je munjevita. U roku od samo tri sata, Monika je prikupila impresivnih 125.000 lajkova, dok se broj komentara neprestano uvećava i sada smo, 13 sati kasnije na preko 180.000 lajkova.

Credit: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Monika je bila i ostala boginja lepote i stila

 

Monika Beluči je više od samo lepe glumice - ona je simbol elegancije, samopouzdanja i neprolazne lepote. Njeno pojavljivanje na naslovnici "Elle" magazina za špansko tržište nije samo modni događaj, već prilika da se oda počast njenom uticaju i doprinosu svetu mode i filma.

Ove fotke će sigurno ostati deo kolektivne modne istorije i inspiracija za mnoge generacije koje dolaze.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)