Zanimljivosti

SELMA HAJEK U KREACIJI KOJA PUCA POD NJENIM OBLINAMA: Da li su ovo najveće prirodne grudi Holivuda? (FOTO)

Glumica zadovoljno pozirala uz supruga Fransoa Anri Pinoa i pastorku Matilde Pino.

20.04.2024 12:12

SELMA HAJEK U KREACIJI KOJA PUCA POD NJENIM OBLINAMA: Da li su ovo najveće prirodne grudi Holivuda? (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumica Selma Hajek (57) i njen suprug Fransoa Anri Pino, vlasnik modne grupacije Kering, privukli su pažnju javnosti dolaskom u Veneciju povodom 60. međunarodne izložbe savremene umetnosti. Uz njih je stigla i Anrijeva ćerka iz prethodnog braka Matilda Pino, sa kojom je Salma u odličnim odnosima.

Glumica je pre objavljivanja fotografija iz Venecije, na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju. Meksička diva je još jednom pokazala da i pri kraju šeste decenije mami uzdahe i da ima telo na kojoj bi joj pozavidele i mnoge upola mlađe dame.

Holivudska zvezda je pojavom u Veneciji još jednom privukla pažnju javnosti. Njen modni izbor i uticaj na druge su teme o kojima se i dalje priča, a njeni postupci i reči nastavljaju da inspirišu mnoge. Poznato je da ova glumica uvek pažljivo bira svoje modne kombinacije i da ne govori o brendovima, kao ni o ceni onoga šta ima na sebi. Poznata je i njena izjava da je na njoj “najskuplji mozak”.

Glumica je ovog puta zablistala u plavoj korset haljini koja je bila cela svetlucava. Korset srcolikog oblika jedva je obuzdavao Salmine bujne grudi, dok se haljina spuštala do zemlje prateći liniju tela. U donjem delu su padale perle duž cele haljine, a Salma je od aksesora ponela crnu elegatnu torbicu, dok je izbor obuće pao je na crne sandale. Glumica meksičkih korena na Instagramu ima čak 28,4 miliona pratilaca, a svaka njena objava dobije salvu pohvala sa svih strana sveta.  

Podsećamo, Selma je u braku sa Fransoom Anrijem Pinoom od 2009. godine, a zajedno imaju ćerku Valentinu. Ona je jednom prilikom izjavila da je oduvek želela da ima mnogo dece, ali da joj je njeno telo "kao čudo" omogućilo da dobije samo jedno dete. Ipak, istakla je da je ogroman blagoslov to što njen suprug ima još troje dece, te da se raduje raznolikosti koju donosi njihov porodični život.

Jedna od te dece je Matilde Pino (23), koju je Anri dobio sa bivšom suprugom Doroti Lepre. Matilde Salmu obožava i ugleda se na nju.

- Ona ima plamen koji me smiruje, pomaže mi u svakodnevnom životu - navela je Matilde, koja često prati Selmu i na snimanjima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)