Telo

SKINULA SE DANIJELA DIMITROVSKA: Voditeljka kida kako izgleda, niko ne može da skine pogled sa njenog tela! (FOTO)

Ona je otputovala na crnogorsko primorje.

03.06.2024 11:02

SKINULA SE DANIJELA DIMITROVSKA: Voditeljka kida kako izgleda, niko ne može da skine pogled sa njenog tela! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska (37) važi za jednu od najlepših žena sa naše javne scene. Tek što se vratiila sa čarobnog Amalfija u Italiji, već je stigla da uživa i u crnogorskom primorju.

Iako se približava ulasku u petu deceniju života mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala. Ona se pojavila na terasi vile u kojoj je odsela obučena u lepršavu letnju suknju i gornji deo minijaturnog crnog bikinija. Retko ko je mogao da skine pogled sa njenog izvajanog tela i bujnog dekoltea. Danijela je celokupan stajling upotpunila nakitom, dugom stilizovanom kosom koju joj je mrsio vetar i diskretnom šminkom u zemljanim tonovima.

Dan pre toga pojavila se u zelenom kupaćem kostimu. Ona je na plažu krenula u teksas bermudama i beloj košulji, a kasnije je za fotkanje raskopčala i košulju i bermude. Izvajano telo duguje napornom vežbanju, a stomak kao njen bi poželela svaka žena. 

Danijela često počasti svoje fanove, kojih na Instagramu broji 195.000, objavama sa snimanja i iz privatnog života. Iako je rekla zbog manekenskoj pisti, ona je i dalje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. 

Kao i uvek,  usledila je salva pohvala na račun atraktivne voditeljke.

- Podsesti me da ne idem sa tobom na plažu - poručila joj je koleginica Aleksandra Jeftanović.

- Leto nikad nije bilo vrelije!

- Ženo, pa ti sve lepša i lepša, ima li kraja?

- Ulepšala si Crnu Goru!

- Kakva diva!

- Druga žena posle Amidžića, bukvalno sija!

- Uživaj u čarima Jadrana, dok mi uživama u čarima tvoje lepote.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)