Moda

VODITELJKA POKAZALA ČIPKANI DONJI VEŠ: Maja izbegla zamku vulgarnosti, pa pokazala šta je stil i elegancija (FOTO)

Komplimenti na društvenim mrežama nisu izostali.

02.06.2024 15:43

VODITELJKA POKAZALA ČIPKANI DONJI VEŠ: Maja izbegla zamku vulgarnosti, pa pokazala šta je stil i elegancija (FOTO)
Ahel/ATAImages

Majice koje se nose kao donji veš ne moraju da budu rezervisane samo za nošenje ispod odeće. Voditeljka dnevnika na Pinku Maja Manojlović je pokazala kako se ova majica može uklopiti u elegantan i sofisticiran dnevni stajling.  

Ove majice mogu biti pamučne, ali i elegantne svilene i najčešće imaju kao ukras nežnu čipku koju je Maja odlučila da pokaže ispod sakoa. Ona je odabrala pastelnoplavu majicu sa čipkom preko koje je obukla sako u istoj boji. Ova boja je izuzetno moderna, a često je nose mnoge poznate ličnosti uključujući prvu damu Francuske Brižit Makron i Melaniju Tramp.

Maja je obuka suknju A-kroja uz koju je uparila veš majicu i sako nešto tamnije plave nijanse. Kompletan stajling je upotpunila plavim salonkama visokih potpetica. Dugu smeđu kosu pustila je da u talasima pada, dok je odabir šminke bio u zemljanim tonovima. Od nakita ponela je samo diskretne minđuše, narukvicu i sat. 

- U bojama zastave. Skoro - naglasila je voditeljka u opisu.

Njen stajling naišao je na salvu pohvala na Instagramu. Najviše je bilo onih sramežljivih Majinih obožavalaca koji su joj u vidu komentara poslali gomilu srca, zaljubljenih smajlija ili ruža. Dok su je oni nešto hrabriji obasuli morem pohvala.

- Divna dama sa posebnim stilom i harizmom.

- Iskreno prelepa....svaki dan...svaki sat.

- Kao misica.

- Prava lepotica.

 - Nema joj ravne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)