Zanimljivosti

"BRAK NAM JE TAKAV DA NIJEDNOM ZA DVE GODINE..." Za voditeljku ovo je dan ljubavi, javno se obratila suprugu (FOTO)

Današnji datum je važan u domu voditeljke.

19.06.2024 22:00

"BRAK NAM JE TAKAV DA NIJEDNOM ZA DVE GODINE..." Za voditeljku ovo je dan ljubavi, javno se obratila suprugu (FOTO)
instagram/printscreen/marija.egelja

Voditeljka Marija Egelja je već neko vreme srećno udata za biznismena Aleksandra Dabića. Od kako je stupila u bračni odnos čini se da joj je život bajka, a kruna njihove ljubavi je sin kog su dobili. Voditeljka ruzičaste televizije često deli zajedničke momente sa suprugom i sinom na društvenim mrežama, a ako je suditi po tome njihov odnos cveta. Ona se porodila 2022. godine, a pre tačno dve godine rekla je “da” svojoj najvećoj ljubavi.

Marija i njen sad već suprug Aleksandar, venčali su se na Zlatiboru, a voditeljka je odlučila da na svoje prezime doda i njegovo, pa je sada Marija Egelja Dabić.

Voditeljka i Aleksandar su u vezi tri i po godine, a on je bivši fubaler, koji se sada bavi privatnim biznisom i ima apartmane na Zlatiboru.

Sada, voditeljka je odlučila da mu se obrati putem društvenih mreža i poruči koliko je današnji datum za njih bitan. Danas je u njihovoj porodici važan datum, a ona je tim povodom podelila album fotografija sa njihovog venčanja.

- Aleksandre, dušo moja i u dobru i u zlu...Brak nam je takav da ga nijednom za 2 godine nisam nazvala punim imenom (iako mi je to omiljeno muško ime) pa makar da napišem ovde. A na dobro i zlo, gledam kao stvari koje su normalne u svačijem životu, prolazne, prihvatljive, i kada je dobro proći će i kada je manje dobro, proći će koliko god teško bilo. Bitno je da ljubav, poštovanje i podrška ostaju, i jačaju. Volite se i čuvajte. A godišnjica nam je takva da je gospodin na evropskom prvenstvu, a ja kod kuće s malim gospodinom - napisala je Marija na Instagramu očigledno kroz osmeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Za kraj, dodala je da su to ipak “bračna pravila”, a ona ih se očigledno drži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)