Moda

DRAGANA KOSJERINA U VENČANICI KOJA JE SAN SVAKE MLADE: Elegancija po meri, a evo koliko je koštala (FOTO)

Tri devojke su joj pridržavale šlep.

08.06.2024 18:02

DRAGANA KOSJERINA U VENČANICI KOJA JE SAN SVAKE MLADE: Elegancija po meri, a evo koliko je koštala (FOTO)
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) i njen izabranik stomatolog Bojan Perduv odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom. To su i uradili danas prvo u velikoj crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, dok će se građansko venčanje odžati sutra.

Dragana je blistala u veoma elegantnoj beloj venčanici. Poznato je da je tv-voditeljka dama koja se uvek oblači u skladu sa situacijom, a njene privatne odevne kombinacije su uglavnom svedene. U eri kiča kada se svaka druga mlada odlučuje za venčanice koje su pre za crveni tepih nego crkveno venčanje, Kosjerina je zablistala poput prave princeze.

Njena haljina bila je klasičnog ravnog kroja, koja se spuštala do zemlje i pratila liniju tela. Kosjerina je odlučula da ne ide dubokog dekoltea u crkvu, pa je tako imala široki svileni deo u istoj boji venčanice koji je otkrivao njena ramena, ali pokrivao sve ostalo. Takođe pozadi je usledio dugi šlep koje su joj pridržavale dve prijateljice i sestra. 

Venčanica je rađena specijalno za nju, a voditeljka je izdvojila 5.000 evra za venčanu haljinu, a kompletan stajling je upotpunila divnim sandalama na kaišiće, koje je platila oko 1.000 evra. 

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina

Same lepršava haljine je bila nešto duža, pa iako je voditeljka visoka čak 176 cm, a imala je i bele sandale sa veoma visokim štiklama i dalje je morala rukom da pridržava prednji deo haljine kako bi mogla da korača. Kosu je imala u vidu klasičnih talasa, a bila je podignuta spreda i ukrašena cvećem. Dok je hodala ka crkvi, držala je pod rukom kuma, koji je nosio njen bidermajer, a buket je takođe bio veoma elegantna i jednostavan u vidu belog cveća.

Dragana je od nakita ponela samo diskretne biserne minđuše. Voditeljka je zbog brojnih snimatelja išla pognute glave, ali nije mogla da sakrije osmeh kada je ugledala Bojana pred samo stepenište crkve Svetog Marka. Bojan je s druge strane izgledao na nivou zadatka, pa se nije znalo ko je lepši od njih dvoje. On se odlučio za crno odelo, belu košulju i crnu leptir mašnu i crne lakirane cipele. Poneo je i naočare za sunce dok je dolazio putem do crkve. 

Podsećamo Dragana je započela vezu sa Bojanom davne 2018. godine sasvim slučajno. Naime, njihova veza je otpočela kada je Dragana bila običan pacijent i izabrala Bojana za svog stomatologa. Kasnije je istakla da joj je prijatelj preporučio Bojana kao vrsnog stomatologa, tako da je na neki način njihovo poznanstvo usledilo putem prijatelja. Da su se na prvi pogled “našli” zaključila je po prvom razgovoru koji je usledio po izlasku, a tom prilikom su, navodno, razgovarali punih 10 sati.

Venčanje je trebalo da bude još pre četiri godine, tačnije 2020, ali zbog pandemije je moralo da se odloži. Naime, mladenci su želeli da prirede veliko venčanje na koje će pozvati sve bliske prijatelje i familiju, a svadba će biti upriličena sutra u jednom od elitnih beogradskih hotela. Navodno, neće biti tradicionalnih jela niti domaće muzike, a cena mesta po gostu je paprena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)