Moda

DRAGANA KOSJERINA SE OKRENULA I POKAZALA SVE ATRIBUTE: Ovo retko imamo priliku da vidimo, ima li ko zgodniji?! (FOTO)

Grmi čak i u trenerci!

07.06.2024 21:00

DRAGANA KOSJERINA SE OKRENULA I POKAZALA SVE ATRIBUTE: Ovo retko imamo priliku da vidimo, ima li ko zgodniji?! (FOTO)
Manuele Mangiarotti/Profimedia

Dragana Kosjerina (37) važi za najlepšu srpsku voditeljku. Ova zanosna brineta je jedan od glavnih razloga zašto su se mnogi muškarcu u Srbiji prikovali za male ekrane svake nedelje uveče kad ona vodi emisiju "Ja volim Srbiju", koja se emituje na Javnom servisu. 

Dragana uglavnom objavljuje fotografije sa snimanja, ali ovog puta je u to unela i delić privatnosti. Naime, zgodna voditeljka je objavila na svom Instagram nalogu fotografiju koja je nastala najverovatnije pre sređivanja u neku od zanosnih kreacija koje nosi prilikom vođenja same emisije. Takođe, možda je tv-voditeljka skoknula do studija kako bi nešto završila, a stoji u centru poznate mape neophodne za snimanje emisije "Ja volim Srbiju".

instagram-printscreen-dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina

Kosjerina je bila kod frizera budući da ima vidno stilizovane talase na dugoj kosi, dok ni suptilna šminka nije izostala. Na sebi ima trenerku ciklama boje koja je u vidu jaknice i donjeg dela koji ima zvonaste nogavice, a uz sportski stil ponela je i bele patike, dok u rukama nosi naočare za sunce.

Ona se za potrebe fotkanja okrenula i pokazala pozadinu, na radost brojnih fanova kojih samo na Instagramu broji 133.000. Voditeljka je poznata kao veoma zgodna, visoka, ali smerna žena koja se uvek oblači elegantno ili sportski, u skladu sa situacijom. Čak i u trenerci mnogi su se složili da ona izgleda sjajno, a na telu bi joj pozavidela svaka.

Podsećamo, ona je u višegodišnjoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, za koga je i verena. Njihova romansa počela je još 2018. godine kada se voditeljka našla u ulozi pacijenta, te je izabrala Bojana za svog lekara. Dragana i Bojan su planirali venčanje za leto 2020. godine, ali pandemija ih je u tome poremetila. Zato im se sada žuri, a svadba je zakazna već za 8. jun.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)