Brak i veze

RAZVELA SAM SE JER MI JE SUPRUG BIO PREVIŠE SAVRŠEN: Šok-priznanje žene fudbalera ostavilo sve bez teksta

Ovaj razlog za rastajanje će mnoge oboriti sa stolice.

06.06.2024 09:40

RAZVELA SAM SE JER MI JE SUPRUG BIO PREVIŠE SAVRŠEN: Šok-priznanje žene fudbalera ostavilo sve bez teksta
Printscreen/TikTok

Razlozi za razvod među partnerima često su preljube ili nasilje, ali retko smo čuli da je "sve bilo toliko dobro da nije uspelo". E, pa to kaže Karolina Keliko, sad već bivša supruga slavnog brazilskog fudbalera Rikarda Kake, s kojom se on razišao pre devet godina.

Da nekim ženama zaista nisu dovoljni dobri momci i da ne znaju neke da cene šta imaju pored sebe, ako je barem suditi po njenim razlozima, koji su nestvarni, dokazuje i njihov razlaz. Fudbaler koji je ostvario veliki uspeh u svojoj karijeri, koji je bio i više nego savršen muž s kojim je Karolina dobila dvoje dece i provela deset godina u braku, dobio je nogu jer je savršen. 

Kako je ona onda navela, nije imala problem s njim u braku i sve je bilo savršeno, ali je opet nešto falilo.

- Kaka me nikada nije izdao. Tretirao me je dobro i osnovali smo divnu porodicu. Ali nešto je nedostajalo. Problem je bio u tome što je bio savršen - rekla je ona tada za brazilske medije.

Iako su njih dvoje krenuli svako svojim životnim putem i rastali se u prijateljskim odnosima, ova njena izjava mnogima odzvanja u ušima i ponovo je viralna na društvenim mrežama. Kaka je od 2017. u vezi s drugom ženom, s kojom je dobio dve ćerke i najavljuju uskoro venčanje, dok je njegova bivša supruga u novom braku i sa svojim partnerom čeka prvo dete.

Na društvenim mrežama se povela polemika zbog ovoga, a mnogi su se pitali da li ima svrhe biti dobar u vezi ako su žene ovog mišljenja.

@dailymailsport Kaka breaks silence after his ex-wife revealed he was ‘TOO-PERFECT’ 😳🚨 #kaka #brazil #brazil🇧🇷 #brasil🇧🇷 #brasil #realmadrid #acmilan #football #fyp ♬ original sound - Daily Mail Sport

- Trava je zelenija u tuđem dvorištu.

- Šta bi bilo, moj Kaka, da si je tukao? Da li bi tada ostala?

- Kaka je bolji. Želela je lošeg momka i malo bede.

- Razvela se zbog njegovog prezimena, koje znamo šta znači.

- Kaka je muškarac, a ona je nezrela - bili su neki od komentara.

Mnogi su se osvrnuli na zavidnu karijeru fudbalera, a, uostalom, i njegov šarm, prokomentarisavši da "nema nade ni za koga" ako se ovo njemu dogodilo.

- Kaka zaslužuje bolje - zaključio je jedan muškarac u komentarima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)