Zanimljivosti

IZA BLISTAVOG OSMEHA ŠERON STOUN KRIJE SE VELIKA TUGA: Holivudska diva ponovo srećna, strast pronalazi na samo jedan način (FOTO)

Nakon blistave glumačke karijere i brojnih nagrada posvetila se hobiju za koji dobija samo komplimente.

30.08.2023 14:00

IZA BLISTAVOG OSMEHA ŠERON STOUN KRIJE SE VELIKA TUGA: Holivudska diva ponovo srećna, strast pronalazi na samo jedan način (FOTO)
Tanjug/AP

Šeron Stoun (65) jedna je od legendarnih holivudskih glumica koja je decenijama uživa u statusu jedne od najlepših žena sveta. Poslednjih godina odlučila je da batali botoks i stari prirodno, pa su njeni fanovo često iznenađeni njenim izgledom zaboravljajući da je na sredini sedme decenije i da je potpuno normalno da ima neku boru više. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Dva lica glumice 

U jednom od poslednjih postova na Instagramu čuvena filmska diva je pokazala dva svoja lica. Jedno kad je potpuno skockana od glave do pete na crvenom tepihu i drugo privatno bez trunke šminke na licu sa prljavom majicom. 

Kako piše britanski Helou, čuvena glumica i dobitnica Oskara svoju glamuroznu stranu pokazala je na crvenom tepihu filmskog festivala u Cirihu. Za ovu priliku odabrala je zlatnu haljinu sa šljokicama brenda Dolče i Gabana koja je savršeno isticala obline njenog tela. 

- Srećno subotnje veče - napisala je Šeron uz ovu fotografiju koja je stara dve godine. Zašto je odlučila da je sada ponovo objavi zna samo ona.

Na ovaj njen post reagovali su brojni prijatelji ali i kolege glumci.

- Zdravo, svetlucavo devojko! - napisala je Nia Vardalos.

- Filmska zvezda - kratko i jasno je poručila Liza Rina.

Multitalentovana glumica često deli i fotografije iz svog privatnog života. Nakon uspešne filmske karijere i brojnih nagrada sada je više posvećena porodici ali i svojoj strasti - slikanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Komplimenti za slike 

Na jednoj od slika vidi se obučena u jednostavan brao šorc i staru majicu umazanu slikarskim bojama dok u ruci drži čestkicu pored jednog od svojih slikarskih dela. 

Ona svaki slobodan trenutak koristi za slikanje u kome evbidentno uživa. na ovoj slici najupečatljiviji je njen široki osmeh koji jasno govori koliko je srećna kad je ispred štafelaja sa bojama i četkicom u rukama. 

Kako je jednom prilikom objasnila za medije na jednoj od izložbi svojih radova, slikanja se latila nakon brojnih smrtnih slučajeva najbliskih ljudi s kojima se suočila.

- Mnogi članovi moje porodice su umrli. Moj brat koji je preminuo od srčanog udara, njegov jedanaestomesečni sin je umro u svom krevetiću, umrla mi je baka, kuma... Slikanje mi je pomoglo da se izborim sa tim. Kupila sam pribor za slikanje i počela sam da vraćam kontrolu kroz  pokrete četkice - iskrena je bila ona.

Prema njenim rečima slikanje joj je pomoglo da ponovo pronađe sebe.
- Slikovala sam i slikala i slikala, i ponovo sam pronašla sebe. Ponovo sam pronašla svoje srce. Ponovo sam pronašla svoj centar - otkrila je čuvena holivudska diva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Usledili su brojni komentari na njen post.
- Kraljice!

- Prelepa slika.

- Fantastična slika Šeron. Vi ste inspirativni. Volim te!

- Vau, voleo bih da okačim jedan od tvojih komada u svojoj kući! - bili su samo neki od brojnih komplimenata na njen slikarski rad. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)