Zanimljivosti

ŠERON STOUN TAJNO FOTOGRAFISANA U KUPAĆEM KOSTIMU: Fanovi u neverici gledaju glumičino izdanje, ovome se niko nije nadao (FOTO)

Holivudska zvezda je poručila je da još nema nameru "da se preda godinama", iako stari dostojanstveno i bez ikakvih intervencija.

10.07.2023 14:00

ŠERON STOUN TAJNO FOTOGRAFISANA U KUPAĆEM KOSTIMU: Fanovi u neverici gledaju glumičino izdanje, ovome se niko nije nadao (FOTO)
Profimedia

Čuvena holivudska glumica Šeron Stoun (65), koja je devedesetih žarila i palila svetskom scenom mameći uzdahe pripadnika muškog pola i dalje je veoma poželjna. Ona je vrhunac slave doživela filmom "Niske strasti" iz 1992. godine, gde joj je parter bio ništa manje atraktivan Majkl Daglas. Šeron je dugo važila je za jednu od najzgodnijih žena sveta, a ni u sedmoj deceniji ne ustručava se da pokaže fotografije bez filtera, fotošopa ili bilo koje obrade. Naime, ona je rešila da dostojanstveno ostari što je izazavlo pozitivne reakcije širom sveta. 

Retke su svetske zvezde koje su dovoljno hrabre da publici prikažu sebe u trenucima kada nemaju ni trunku šminke, niti su spremne za poziranje, ali Šeron nije jedna od njih. Tako je glumica nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu, a uslikana je dok je uzimala osveženje iz frižidera. 

Stounova takođe nema ni trunku šminke na licu, a krasi je samo širok osmeh i niz ogrlica u boji zlata. Ona je poznata kao dama koja je više puta isticala kako je ponosna na svoje telo koje po njenim rečima sredinom sedme decenije i dalje izgleda sjajno. Ova dama takođe ništa od estetskog ulepšavanja nije radila na sebi, a mnogi smatraju da je to za svaku pohvalu.

- Tako sam zahvalna na svom telu. Dok sam bila mlađa svi su mi govorili šta nije u redu sa njim, ovo ili ono. Sada sam počela da shavatam da više volim stav žena u Evropi koje postaju sve lepše s godinama i koje razumeju da su žene lepše od devojaka jer imaju mudrost - rekla je ova diva pre nekoliko godina za magazin "Allure"

Blizu 4 miliona njenih pratilaca je imalo samo reči hvale za vremešnu Stounovu u kupaćem.

- Žena za sva vremena! I lepa i pametna.

- Šeron i u 65. jednako zanosna.

- Boginja!

- Lepa u svakom životnom dobu.

- Šeron, i dalje izgledaš zapanjujuće, otkrij nam svoju tajnu.

- Neprolazna lepota.

- Ova žena je uvek fantastična.

- Harizma kojom ova žena zrači čini njenu lepotu neprolaznom.

- Crveno-narandžasta je tvoja boja, devojko!

- Divno je videti je zdravu i nasmejanu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)