Zanimljivosti

DA LI PREPOZNAJETE OVU ŽENU? Jedna od najlepših glumica na svetu bolesna, neprepoznatljiva je samo nekoliko dana nakon što joj je otkriven i tumor! (VIDEO)

Šeron Stoun podelila je sa fanovima na Instagramu da se veoma loše oseća.

22.11.2022 16:05

DA LI PREPOZNAJETE OVU ŽENU? Jedna od najlepših glumica na svetu bolesna, neprepoznatljiva je samo nekoliko dana nakon što joj je otkriven i tumor! (VIDEO)
Instagram-sharonstone

Glumica Šeron Stoun (64), koja je vrhunac slave doživela devedesetih godina zbog filma "Niske strasti" (1992), važila je za jednu od najlepših žena sveta, a na fotografiji koju je sada podelila na Instagramu retko ko je mogao da je prepozna. Nekadašnji seks simbol je bez trunke šminke, nosi naočare za vid i u sivom je duksu, čiju ju kapuljaču navukla preko glave. Fotografija je za svega 2 dana dobila blizu 47.000 sviđanja i na hiljade komentara.

- Ostanite pozitivni - kratko je napisala svetska zvezda koja je poznata i po natprosečnom kvocijentu inteligencije, koji je navodno čak 154.

Šeron je podelila snimak u kome, nažalost, objašnjava  kako je već 16. dan pozitivna na KOVID-19. 

- Verovali ili ne već 16. dan sam kovid-pozitivna. Totalno sam zapanjena tom činjenicom zato što se nisam mnogo obazirala na pandemiju svih ovih godina. Kretala sam se slobodno među ljudima, bez imalo straha. Znate li gde sam zaradila KOVID? U bolnici! Lekari i sestre su se opustili i prestali su da nose maske, tako da mi je medicinska sestra prenela virus, totalno bizarno! Ne pamtim kada sam videla čoveka budući da sam u izolaciji, ali bitno je da sam ja pozitivna, i bukvalno i metaforički. Ja sam pozitivna osoba generalno, valjda sam zato morala da budem pozitivna i na kovid. Nisam se nadala da ću i dalje biti pozitivna, ali idemo i dalje pozitivino - podelila je Stounova sa fanovima.

Komentari ispod njenog posta su samo počeli da se ređaju.

- Dobila si Kovid od medicinske sestre? Dušo, to je tako šašavo, izdrži legendo! -

- Tvoj smisao za humor je super pozitivan! Nadamo se skorom ozdravljenju! -

- Šaljem vam pozitivne vibracije da bi test bio negativan uskoro -

- 16 dana je predug period, nadam se da ćeš ozdraviti uskoro -

- Od kada medicinske sestre ne nose maske i šire zarazu? -

- Svi smo uz tebe, Šeron, volimo te -

- Molićemo se za tebe, Šeron -

- Svi uz tebe, mama, budi nam dobro -

Inače, glumica, kako priznaje, više ne može da podnese izolaciju, pa je spas potražila u slikanju.

Podsetimo, Šeron je 2001. doživela jak moždani udar, od kog se dugo oporavljala. Ranije je otkrila da je morala ponovo da nauči osnovne stvari kako bi funkcionisala, poput govora, hodanja i pisanja. Taj događaj značajno je uticao na njenu karijeru jer je u Holivudu bila praktično otpisana. Tada je imala 43 godine, a svega godinu dana pre toga, sa svoje 42 godine, rodila je sina.

Ceo moj život bio je izbrisan. Gledali su me kao oštećenu robu i izbegavali saradnju sa mnom - otkrila je glumica koja je početkom novembra čitavom svetu objavila i da su joj lekari otkrili tumor, koji je, srećom, benigan, i koji joj je benigan.  

Ona se tada povukla iz glume i posvetila odgajanju dece, oporavku od moždanog udara i razvoda od novinara Fila Bronštejna, sa kojim je bila 6 godina u braku. Starateljstvo nad detetom sud je dao ocu, a glumica je dobila samo pravo na povremene posete. Godinu dana kasnije usvojila je dete, a kasnije još dvoje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)