Zanimljivosti

ŠTA SE DOGODILO MIRI ŠKORIĆ? I najveći fanovi poznate pevačice zbunjeni! (FOTO)

Pevačica je zablistala u veštim rukama šminkera, a svi se pitaju da li je nedavno ćerkino venčanje, pobeda raka štitne žlezde ili nešto treće zaslužno za njen atraktivan izgled početkom 6. decenije.

15.11.2022 13:16

ŠTA SE DOGODILO MIRI ŠKORIĆ? I najveći fanovi poznate pevačice zbunjeni! (FOTO)
ST/N. Mandić

Pevačica Mira Škorić je neko ko je žario i palio domaćom javnom scenom decenijama unazad, a i danas je teško zamisliti bilo koje slavlje bez njenih pesama. Ona ima 52 godine, ali na fotografiji koju je objavila pre nekoliko dana bukvalno izgleda kao da je 20 godina mlađa, što je zbunilo i njene najvernije fanove. Fotografija je nastala u šminkerskom salonu, a ne zna se da li su vešte ruke mejkap umetnika zaslužne za taj mladolik izgled, ili možda pak frizura, filteri ili nešto četvrto. 

Mira ima vidno iskošene oči na kojima dominiraju tamnije nijanse i duže veštačke trepavice, dok su usne u vidu braonkastih mat-nijansi. Kosa ima popularni “mokri izgled” i sitnije lokne, a njena boja je plava uz tamnije pramenove.

Primetno je i da je Škorićeva liniju zadržala u perfektnoj formi, pa reakcije javnosti i brojnih fanova nisu izostale. Glumica Lidija Vukićević i pevačica Dragana Mirković prve su koje su odreagovale i to u vidu brojnih srca i poljubaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

- Miro, pa ti sve mlađa -

- Moja Ličanka najlepša -

- Isuse, koliko si lepa -

- Mirka ne menjaj više šminkera -

- Super transformacija, prelepo -

- Divna žena -

- Kraljica - ređali su se komentari oduševljenih ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

Škorićeva je, podsetimo, bila u braku s hirurgom Vasom Jeremićem sa kojim je dobila ćerku Milicu. Ona se nedavno udala, a o svadbi je brujala javnost. Mira i Vasa su bili u braku punih 10 godina, a njihovo venčanje 1995. godine bilo je izuzetno medijski propraćeno. Par je ipak posle pune decenije ljubavi odlučio da okonča brak, a razišli su se mirnim putem, bez prevelike pompe.

Na društvenim mrežama sada se pojavila stara fotografija iz njihovog porodičnog albuma, snimljena u periodu njihove najveće ljubavi i kada se rodila njihova naslednica. Primetno je da Mira sada možda izgleda i mlađe neko pre dve i po decenije.

Hrabra pevačica je pre 3 godine uspela da pobedi rak štitne žlezde nakon što je 15 godina vodila bitku sa opakom bolešću. Prošla je čak 4 operacije.

- U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice – prisetila se ona za Informer.

Mira se i dalje bori, prima terapije, ojačava imunitet i uzima vitaminske koktele. 

- I dalje nastupam normalno. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč da nije drugih obolelih kojima bih možda mogla da pomognem – rekla je Mira za koju mnogi kažu da izgleda bolje nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

Bonus video:

Komentari (0)