Odrasli ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA U TELU POSLE DAVANJA KRVI? Zapanjujuće promene u roku od 24 sata - ovo će vam retko ko reći! 07:30
Strast IMAM VRUĆU AFERU SA KOMŠINICOM KOJA JE 10 GODINA STARIJA OD MENE: Ali kad sam saznao pravu istinu o njenom mužu, srce mi je puklo na komade 21:20
Zanimljivosti OVO SU SIMPTOMI KOJE JE OSETIO SLAVNI GLUMAC PRE SMRTNOSNOG UDARA: Žene u Srbiji su ga obožavale u ulozi nesrećnog sveštenika u čuvenoj seriji! (FOTO) 15:50
Odrasli DA LI ĆU UMRETI DANAS, JA SAM ZATVORENIK U SVOM TELU - BILA JE ZDRAVA KAO DREN, A ONDA JE DOBILA JEZIVU DIJAGNOZU: Jedini spas joj je operacija koja može da je ubije (VIDEO) 13:27
Odrasli ŠOK PODACI! JEDNA GRUPA LJUDI IMA 30 ODSTO VEĆE ŠANSE DA OBOLI OD DEMENCIJE U NAREDNIH 5 GODINA: Verovali ili ne, nivo obrazovanja utiče na propadanje mozga! 09:40
Odrasli AKO OSETITE "GLAVOBOLJU UDARA GROMA" IMATE 5 MINUTA DA REAGUJETE, OD TOGA VAM ZAVISI ŽIVOT: Dr Pejović otkriva prve simptome moždanog udara 15:10
Odrasli ŠOK UPOZORENJE! ŽVAKE MOGU DA BUDU OPASNE PO ZDRAVLJE, U NJIMA PRONAĐENE OTROVNE ČESTICE: Povećavaju rizik od dijabetesa i šloga! 07:01
Odrasli BORIS JE USRED NOĆI OSETIO DA MU SE ODUZIMA LEVA RUKA, JEDAN POTEZ SUPRUGE MU JE SPASAO ŽIVOT: Evo koje simptome moždanog udara je zanemario (VIDEO) 13:30
Odrasli KAKO PREPOZNATI DA SE DEŠAVA MOŽDANI UDAR? Ključan je jedan znak i prva tri sata od šloga, upozoravaju doktori! Ovo se potom dešava! 20:41
Odrasli SVIMA JE ŠOK KAD NEKO UMRE U SNU, A EVO ZAŠTO SE TO DEŠAVA! Proverite da li ste u riziku od IZNENADNE SMRTI - ovo su simptomi! 12:50
Odrasli OVO JE BIO PRVI SIMPTOM MOŽDANOG UDARA, IGNORISALA SAM GA, A ONDA VIŠE NISAM MOGLA DA GOVORIM: Kad sam čula ovaj zvuk znala sam da mi je život u opasnosti! 20:05
Odrasli 3 ŠOLJE OVOG NAPITKA DNEVNO SMANJUJU RIZIK OD DEMENCIJE! U njemu se krije tajna dugovečnih ljudi s čuvenog grčkog ostrva Ikarija! 09:40