Zanimljivosti

JOVANA STOJILJKOVIĆ JE ZBOG KARIJERE RASKINULA SA OVIM SRPSKIM SPORTISTOM: Dok su im svi predviđali brak, sve je puklo (FOTO)

Trudili su se da sakriju emocije od javnosti, međutim, to im nije pošlo za rukom.

09.09.2023 10:01

JOVANA STOJILJKOVIĆ JE ZBOG KARIJERE RASKINULA SA OVIM SRPSKIM SPORTISTOM: Dok su im svi predviđali brak, sve je puklo (FOTO)
ST/Nikola Mutić

Jovana Stojiljković (31) poslednjih godina doživljava najlepši period karijere. Glumičin talenat prikazan je u punom sjaju, a tome svedoče i priznanja koja sve više dobija za role koje igra. Posebno je fascinirala publiku i stručnu javnost glavom ulogom u seriji "Vera". Čini se da njeno vreme tek dolazi i da će je tek čekati uspešni projekti. 

Kada je karijera krenula uzlaznom putanjom, Jovana je rešila da otvori svoje srce koje je osvojio glumac Goran Bogdan. Sa njim ne skriva sreću već uživa u svakom trenu. Međutim, javnost je zaboravila da je glumičino srce prethodno osvojio još jedan Bogdan. Reč je o srpskom košarkašu Bogdanu Bogdanoviću koji kapitenski predvodi reprezentaciju do zlatne medalje na aktuelnom Mundobasketu u Manili.

 

 

Par je upoznala glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Jovana i bogdan vezu su započeli 2017. godine i kako su mediji preneli, verili su se nakon pet meseci veze.

 

 

Mislili su da će uspeti da prebrode sve prepreke i da je njihova ljubav jača od toga. Međutim, nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj. Shvatili su da neće moći da izrže sve izazove veze na daljinu i rastali se bez teških reči.

Jovana je više puta isticača koliko joj je sloboda bitna. Bilo da se radi o karijeri ili o privatnom segmentu.

- Mislim da je sloboda izbora vezana za sve u životu i da je jako važna. A što se uloga tiče, naravno uvek treba osluškivati sebe i znati razlog zbog čega nešto radiš. Koji god bio ako si ti u redu sa tim. I ne razmišljati u koju kategoriju angažovanosti spadaš, ne treba juriti za tim. To je nešto što glumca preoptereti i tera ga da vodi unutrašnji monolog u potpuno suprotnom pravcu od onog koji je njemu neophodan za bavljenje glumom. Mnogi su to rekli, a ja mislim da je tačno, gluma je maraton. Samim tim, teško je opstati u tom trajanju na duge staze, važno je takmičiti se i osvajati manje trke. A čak i ako se osvoji jedna, uvek će neko dobiti sledeću i tako sve u krug. To je neka prirodna, kosmička raspodela u koju ja verujem - govorila je Jovana i intervjuu za Ekspres.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)