Zanimljivosti

NOVO IZDANJE SLOBODE MIĆALOVIĆ SVE OSTAVILO BEZ TEKSTA: Prelepa brineta u do sada neviđenom izdanju, a evo šta kažu pratioci! (FOTO)

Oduševljeni njenim novim stajlingom savetuju je da zaigra u nekom Vestern filmu.

21.07.2023 21:01

NOVO IZDANJE SLOBODE MIĆALOVIĆ SVE OSTAVILO BEZ TEKSTA: Prelepa brineta u do sada neviđenom izdanju, a evo šta kažu pratioci! (FOTO)
instagram/printscreen

S obzirom da je sezona letnjih odmora i poznate ličnosti će, kao i svi mi, otići negde da napune baterije i pripreme se za predstojeću radnu sezonu. Među onima, koji uveliko koriste svoj odmor kako bi uhvatili malo sunca i opustili se uz talase mora, je glumica Sloboda Mićalović koja ne sakriva od svojih pratilaca kako provodi slobodne trenutke.

Iako nije od onih zvezda koje iz sata u sat zatrpavaju svoje pratioce fotografijama i video snimcima iz privatnog života, s vremena na vreme ume da ih prijatno iznenadi.

Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Poznata glumica se ističe zbog prirodnog izgled koji neguj i sofisticiranog stila oblačenja

Jasno je da je Sloboda na moru, nakon što je na društvenoj mreži Instagram podelila snimak kako uživa u zracima sunca, gde se pojavljuje i njena koleginica Milena Vasić koja je zaigrala uz kultnu pesmu "Kraljica plesa". 

Ipak uživanje na pesku Boba je ažurirala intrigantnom fotografijom. Sa šeširom u kantri stilu, Sloboda je zaintrigirala mnoge, pa su se zapitali da li je promenila mesto odmora i sa mora otišla na neki ranč. Budući da su temperture visoke, pretpostavlja se da se lepa glumica odlučila za šešir kako bi se malo zaštitila od sunca, koji je njenom izgledu dao poseban šmek. 

Komentari nisu prestajali da se nižu, a njeni pratioci su bili oduševljeni ovim prizorom.

- Koliko si lepa.

 

- Neverovatno, žena vanvremenske lepote.

- Lepa, a naša i nije uobražena, ona sija dobrotom i milim osmehom.

- Institucija u svakom pogledu.

- Će ti prsne to jeleče!

- Mogla bi u nekom vesternu da zaigraš - glasili su samo neki od komentara.

Očigledno je da je lepa glumica ostavila bez teksta mnoge, a kao i uvek u komentrima su pohvalili njen prirodni izgled. Svaki njen post preplavljen je pozitivnim komentarima na račun njenog izgleda koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a nikada nije bila u centru ni jednog skandala. Uprkos mnogim izazovima, koji prate svaku javnu ličnost pa i nju, Sloboda Mićlović je uspela da održi skladan brak sa poznatim glumcem Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dve ćerke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)