Zanimljivosti

ZOVU JE ARAPSKA PRINCEZA I KUPA SE U LUKSUZU: Anika Božić jedna od najbogatijih Srpkinja i dalje izgleda kao avion! (FOTO)

Ona je udata za za arapskog biznismena i milijardera Jusufa Al Saraja s kojim ima sina Omara.

20.07.2023 14:00

ZOVU JE ARAPSKA PRINCEZA I KUPA SE U LUKSUZU: Anika Božić jedna od najbogatijih Srpkinja i dalje izgleda kao avion! (FOTO)
Tanjug/AP

Nekadašnja manekanka Anika Božić al Saraj nosi laskavu titulu "arapske princeze" koju je dobila nakon udaje za arapskog biznismena i milijardera Jusufa Al Saraja koji je poreklom iz Palestine. Ona je jedna od  najbogatijih Srpskinja, a par ima i sina Omara (7). 

Anika je rodom iz Sremske Mitrovice, ali joj porodični biznis zubara nije bio zanimljiv. Umesto toga vrlo mlada zaplovila je manekenskim vodama, a jedno vreme radila je i kao novinarka pre udaje za Jusufa. Kako je jednom prilikom ispričala ova lepotica supruga je upoznala sasvim slučajno. Prema njenim rečima nije to bila na prvi pogled već su se zavoleli kroz prijateljstvo i druženje.

Iako su mnogi očekivali da će udajom za Arapina morati da se prilagodi načinu života žena u arapskom svetu, to se nije dogodilo o čemu svedoče njene fotografije sa plaže koje je objavila na Instagramu. 

Anika je pokazala da uživa u letovanju sa porodicom ali nije otkrila luksuznu destinaciju na kojoj su boravili. Ona je objavila provokativnu fotografiju u donjem delu kupaćeg kostima, mikro majici koja otkriva pola grudi i sa kačketom na glavi. 

Nekadašnja manekenka i dalje ima fenomenalnu figuru i izgled na kojem joj mogu pozvideti mnoge devojke, što bi rekao naš narod i dalje izgleda kao avion. Ona na svom profilu ona najčešće objavulje fotografije sa luksuznih putovanja širom sveta u kojima uživa sa suprugom. Sudeći po slikama omiljena destinacija joj je Pariz gde imaju porodični stan koji je ona uredila po svom ukus.  

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži - rekla je jednom prilikom za srpske medije Anika.

Njen luksuzani dom u Parizu ima salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom, prostorije za zaposlene i naravno garažu. 

Iako se više ne bavi aktivno modelingom već je posvećena porodici, Anika s vremena na vreme uradi foto sešn za neki od svetskih modnih časopisa. Tako se našla na naslovnoj strani arapskog Le' Oficijela. 

Vrela leta ova lepotica provodi u porodičnoj kući smeštenoj na samoj plaži u Egiptu za čije uređenje je zaslužna njena svekrva koja je stručnjak za ovu oblast. 

-  Naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan - objasnila je jednom prilikom Anika.

 

 

Božićeva ne krije da živi luksuznim životomAnikin suprug je unuk nekada uglednog palestinskog političara. Ona retko objavljuje slike sa njim iako se iz nekoliko priloženih fotografija na njenom proflu može reći da se radi o markantnom muškarcu. 

Printscreen/Instagram/anika_bozic

Manekenka retko pokazuje svog supruga, ali po objavama izgledaju kao skladan par

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)