Zanimljivosti

OVO JE DOKAZ DA "KRV NIJE VODA": Majka Selme Hajek grmi, pašćete u nesvest kada budete videli kako izgleda! (FOTO+VIDEO)

Dajana Himenez Medina prkosi godinama kao i njena prelepa ćerka.

20.07.2023 18:00

OVO JE DOKAZ DA "KRV NIJE VODA": Majka Selme Hajek grmi, pašćete u nesvest kada budete videli kako izgleda! (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Selma Hajek je jedna od glumica koja iz dana u dan zaprepašćuje javnost svojim beskprekornim izgledom. Ono što naglašava jeste da se nije podvrgla ni jednoj estetskoj operaciji, a veliki je protivnik i botoksa. Međutim, jedan od poslednjih snimaka koje je Selma podelila na svom Instagram profilu, dobio je mnogo lajkova i komentara vezanih za izgled njene majke, gde je većina pratilaca zaključila da "krv nije voda".

Naime, na dan majki u Meksiku, Salma Hajek je odala počast svojoj majci, Dajani Himenez Medini, špansko - meksičkoj operskoj pevačici u penziji. Selma je podelila video na Instagramu kako igra sa njom.

- Kako su dragoceni trenuci sa majkama, bakama, ćerkama i sinovima - napisala je Selma.

Selma je majka Valentine Palome Pino, koju je ima sa svojim suprugom Fransoa-Anrijem Pinom.

Selma Hajek i njena majka su 2017. godine otvoreno pričale o majčinstvu za "Ola Ju-Es-Ej". Selma je rekla da je ono što je naučila od svoje majke veoma važno, ali da svojoj ćerki pristupa na drugačiji način. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by salma hayek (@salma.hayek1)

- Mnogo sam naučila od svoje majke. Imala sam lepo detinjstvo, puno ljubavi i nežnosti. Moja majka nikada nije učinila nešto što bih mogla da joj zamerim iz ove perspektive kada sam se i sama ostvarila u toj ulozi. Za sebe smatram da sam lepo odgojena, vaspitana i da nikada nisam uradila ništa zbog čega bi moja majka morala da se krije od sveta. Međutim, vremena se menjaju. Moja ćerka mora da odrasta u skladu sa današnjim vremenom, a moje je da je naučim koje su prave vrednosti. Na kraju dana, ona će da odluči da li će poslušati mene, ili svoje srce - rekla je Selma.

 

 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)