Zanimljivosti

SELMU HAJEK RAZAPELI ZBOG SNIMKA IZ KREVETA I SEDE KOSE: "Ti nisi ista žena", a onda im je čuvena meksička lepotica uzvratila! (VIDEO)

Tamnoputa lepotica gostovala je u emisiji "Dobro jutro Amerika" i odlučila da odgovori svima onima koji su je napadali zbog izgleda.

17.06.2023 11:40

SELMU HAJEK RAZAPELI ZBOG SNIMKA IZ KREVETA I SEDE KOSE: "Ti nisi ista žena", a onda im je čuvena meksička lepotica uzvratila! (VIDEO)
Tanjug/AP

Selma Hajek svaki put svojom pojavom ostavi bez daha. Oni koji je vole, ponajviše muškarci, ne znaju gde pre da gledaju kada je ona u pitanju - da li u njeno bujno poprsje ili svevremensku lepotu lica za koju ona ne mora da zahvaljuje botoksu i estetskim operacijama jer je u potpunosti prirodna. Nedavnim objavama je ta meksička glumica pokazala da prkosi godinama ističući lepotu u predivnim toaletama i sa sve ekstravagantnom šminkom koja je uvek prilagođena prilikama na kojima se pojavljuje. Iako ona forsira prirodniji stil šminkanja često je možemo videti u glamuroznim izdanjima kada izgleda poput prave dive.

Printscreen/TikTok/salma.illy

Meksička glumica Selma Hajek na svim događajima privlači pažnju svojim fizičkim izgledom 

Međutim, jedna njena nedavna objava na društvenim mrežama privukla je posebnu pažnju. Naime, ona se snimila u krevetu bez trunke šminke i u trenucima kada je očigledno bila nenaspavana, a u krupnom planu su bile i sede vlasi koje su dolazile do izražaja u njenoj u tamno ofarbanoj kosi. Mnogi joj nisu oprostili prirodnost koju je želela da podeli sa svima i pokaže da je i ona samo jedna obična žena, pa su naveli kako ne mogu da veruju da je reč o istoj osobi.

Sedih Selminih dlaka i bora dotakla se i voditeljka emisije "Dobro jutro Amerika", u kojoj je gostovala čuvela glumica, pa je uputila Hejkovoj kompliment da je vidi kao osobu koja sebe ne shvata ozbiljno i koja voli zabavu. Kada je voditeljka pomenula njenu fotografiju gde se vidi seda kosa, Selma je brže-bolje dočekala da sve nasmeje, pa je otkrila jedan ultimativni trik kako je navodno pred dolazak u studio prekrila sede.

- Ne možete sada videti moju sedu kosu jer sam stavila malo maskare preko nje. Isuviše sam lenja da se farbam.Tako da sam malo namazala trepavice, malo kosu. To je moj trik. Džordž, trebalo bi da ga probaš jednom - rekla je glumica što je dočekano gromoglasnim smehom, budući da se obratila i voditelju koji ima vidno sedu kosu.

Ta objava je na mreži dočekana s velikim oduševljenjem, a mnoge žene su potvrdile da pribegavaju istom triku.

- Koristim maskaru i senku za oči da prekrijem sede -

- Isto. Ona je legenda - 

- Ona je prirodno lepa, nebitno kakvu boju kose ima -

- Sigurno ću i ja probati - 

- Toliko je realna i sa stilom - komentarisali su korisnici mreže.

Većina žena ju je podržala i bila oduševljena njenom prirodnošću. Neke su se našalile i rekle da treba da prevaziđe maskaru jer postoje sprejevi koji instant farbaju. Ipak, svi su se složili da i sa sedom i ofarbanom kosom Selma deluje zapanjujuće i da joj godine ne mogu ništa. Uporedili su je sa vinom rekavši da "što je starija, to je bolja".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)