Zanimljivosti

SNIMLJENA TRUDNA DEVOJKA AL PAĆINA: Evo kako u osmom mesecu izgleda Nur koja je 54 godine mlađa od glumačke legende! (FOTO)

Atraktivna crnka je viđena na Beverli Hilsu, a odlučila se za odevnu kombinaciju kojom je totalno sakrila trudnički stomak.

15.06.2023 14:01

SNIMLJENA TRUDNA DEVOJKA AL PAĆINA: Evo kako u osmom mesecu izgleda Nur koja je 54 godine mlađa od glumačke legende! (FOTO)
Tanjug/AP

Nur Alfalah (29), devojka čuvenog glumca Al Paćina (83), viđena je prvi put na ulicama Los Anđelesa nakon što je objavljeno da je u osmom mesecu trudnoće i da će holivudskoj zvezdi podariti naslednika.

Ona je bila obučena od glave do pete u crno sa sve širokom majicom, očigledno da bi sakrila trudnički stomak, a viđena je kako šeta sa majkom i sestrom na Beverli Hilsu.

Crnokosa lepotica u vezi je sa Paćinom od 2020. godine, a pre njega je ljubila Mika Džegera koji je samo četiri godine mlađi od čuvenog glumca. Inače, vest da će on po četvrti put postati otac iznenadila je ne samo Paćinove fanove već, kako se čini, i njega samog. 

Oglasili se prijatelji 

Veza tog neuobičnog para našla se pod lupom javnosti zbog ogromne razlike u godinama, budući da je Paćino stariji 54 godine. Zato je vest da Nur očekuje dete s holivudskom zvezdom zaprepastila sve. Međutim, kako ističu prijatelji holivudskog glumca, uprkos brojnim spekulacijama on je srećan.

- Nur i Al ne mogu biti srećniji zbog njene trudnoće, iako je vest da je u drugom stanju bila veliko iznenađenje čak i za samog Paćina. Nije tačno da on nije znao da je trudna do pre dva meseca, a nisu tačne ni brojne spekulacije da je Nur sa njim zbog novca. Ona potiče iz veoma bogate porodice, a i sama je dosta radila pa ima svoj novac. Ne trebaju joj Alove pare - rekli su prijatelji čuvenog glumca, prenosi britanski Dejli mejl.

Kako su naglasili, oni su zaljubljeni i srećni.

- Ona je godinama želela bebu, pa Al ne može biti srećniji. On voli Nur, kao i ona njega, pa nema mesta ni za kakve spekulacije oko njihove veze - dodali su prijatelji para.

Prenatalni DNK test

Podsetimo, nakon što je Paćino pre nekoliko dana sasvim slučajno u razgovoru sa medijima otkrio da će ponovo postati otac u devetoj deceniji života, pojavila se informacija kako je on navodno tražio prenatalni DNK test kako bi se utvrdilo da li je zaista otac bebe koju čeka Nur.

Kako su tada ispričali izvori bliski glumcu, on navodno nije ni znao da je ona trudna sve dok Nur nije ušla u šesti mesec i da "ne veruje da on može da oplodi bilo koga" u tim godinama. Mediji su pisali i da je legendarni glumac navodno bio šokiran saznanjem da je njegova devojka trudna jer je ta veza za njega odavno bila završena. Osim toga, pre mnogo godina mu je rečeno da više neće moći da ima potomke, tako da se pomirio sa tim. 

Međutim, bez obizira na tračeve koji kruže oko najintrigantnijeg holivudskog para, sudeći po fotografijala lepa crnka uživa u blagoslovenom stanju.

Paćino već ima troje odrasle dece - blizance Oliviju i Antona sa bivšom ženom i glumicom, Beverli D'Anđelo, i ćerku Džuli sa Dženom Tarant. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)