Zanimljivosti

VELEOBRT! Al Paćino (83) tražio DNK test da li je dete koje njegova dvadesetdevetogodišnja devojka nosi zaista njegovo! (FOTO)

Slavni glumac je priznao koliko je i sam bio šokiran saznanjem da će po četvrti put postati otac.

03.06.2023 10:01

VELEOBRT! Al Paćino (83) tražio DNK test da li je dete koje njegova dvadesetdevetogodišnja devojka nosi zaista njegovo! (FOTO)
Tanjug/AP

Svet je obišla pomalo neverovatna vest da će slavni glumac Al Paćino (83) po četvrti put postati otac i to ovog puta sa svojom 29-godišnjom devojkom Nur Alfalah. On je, kako su preneli strani mediji, toliko bio zapanjen tom informacijom da je od svoje devojke zahtevao da uradi DNK test kako bi bio siguran da je on otac deteta. Budući da je glumac bio uveren kako više ne može da ima potomke, ta vest ga je prilično iznenadila i zatekla. 

Naime, Paćinu je pre nekoliko godina dijagnostikovan medicinski problem koji se dovodi u vezu s neplodnošću, pa je slavni glumac mislio da je završio sa očinstvom. To ga je navelo da posumnja da njegova devojka Nur ne može da zatrudni, iako je ona samo nekoliko nedelja daleko od porođaja.

Tanjug/AP

Slavni glumac je tražio da se uradi DNK test kako bi se utvrdilo da li je on zaista otac deteta

Paćinova partnerka je pristala da uradi test koji je nedvosmisleno pokazao da je glumac otac detetu.

Par se, inače, upoznao pre godinu dana, a kako TMZ prenosi, Paćino je od početka trudnoće svoje devojke bio bukvalo u "mraku" zbog neizvesnosti i tako je bilo do otprilike dva meseca kada su rešili da okonča sve nedoumice uradivši test. Al je, kako su neimenovani izvori naveli, bio "šokiran" saznanjem i sumnjao je od početka da je on otac deteta. 

Njegova devojka Nur, koja je TV producent po profesiji, prvi put je sa Paćinom primećena na jednoj večeri u Veneciji prošle godine u aprilu. Njihova druženja su postala učestala tako da je još jedan takav njihov susret na otvaranju umetničke galerije bio zabeležen, a objavu je na društvenim mrežama podelio glumac Džejson Momoa. 

Paćino, podsetimo, nije jedini muškarac u poodmaklim godinama na kog je pomenuta prodecentkinja bila slaba. Naime, na listi  muškaraca u godinama sa kojima se viđala nalaze se i Klint Istvud i Mik Džeger. S druge strane, u društvenim krugovima se ponovo aktuelizovala priča o kasnijem očinstvu, budući da među poznatima ima još glumaca koji su postali tate u mnogo zrelijim godinama. Robert Deniro, blizak Paćinov prijatelj, nedavno je postao tata u 79. godini. On je dočekao šesto dete, a prvo sa partnerkom Tifani Čen.

Prema pisanju britanskih medija, Deniro je nedavno otvorio mogućnost da kolege iz filma "Kum" u bliskoj budućnosti upoznaju svoju novorođenčad. Upitan da li i ovog puta menja pelene, taj glumac je priznao kako to još ne čini, ali da će stići da se posveti svemu oko bebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)