Zanimljivosti

ŠTA SI TO OBUKLA, SANJA? Kakva je to garderoba, ima li ona suknju uopšte? (FOTO/VIDEO)

Popularna pevačica objavila je novu pesmu "Kriva je kafana" i u skladu sa tim se pojavila i zanimljivom stajlingu, a njeni fanovi tvrde da je bolja od Kim Kardašijan.

02.06.2023 18:01

ŠTA SI TO OBUKLA, SANJA? Kakva je to garderoba, ima li ona suknju uopšte? (FOTO/VIDEO)
ATA images

Pevačica Sanja Vučić, nekadašnji glavni vokal starog sastava grupe Hjurikejn, nastavila je samostalnu karijeru i izgleda da je to bio pravi potez. Njeni hitovi "Omađijan", "Đerdan" i "Hanuma" broje milionske preglede, a Vučićeva skreće na sebe pažnju gde god da se pojavi. Tu damu prati skoro pola miliona pratlica, tačnije 469.000, a poslednje objave izazvale su veliku pažnju. 

Sanja je povodom premijernog prikazivanja spota za pesmu "Kriva je kafana" objavila fotografiju koja je izazvala polemike i salve pohvala za izgled. Nije najjasnije šta je Vučićeva zapravo obukla, budući da ona na sebi ima brushlater i neku vrstu donjeg veša koji se ne vidi najbolje, budući da je celokupan stajling u pastelnozelenoj boji. Preko veša ona ima lažne bisere koji su zapravo u funkciji odevnog predmeta. 

Gornji deo nije toliko problematičan, budući da ona ima brushalter, ali preko njega ima red bisera koji je usledio i u donjem delu. Takođe, gore preko svega nosi bundicu od perja, koja je takođe u platinasto-zelenoj boji, i sakriva dekolte. Upravo zato je sva pažnja bila usmerena na bisere koji predstavljaju neku vrstu alternativne suknje. Oni vise sa bokova, a različitih su veličina i dezena. Biseri se prepliću skrivajući pevačicinu intimu, a ona je ispod svega obula mrežaste čarape. 

Sandale koje su zaokružile stajling su takođe u pastelnozelenoj boji i imaju bisere preko, pa izgleda da je kompletan stajling delo istog dizajnera. Sanja se opredelila i za glamuroznu i retro šminku koja je u vidu tamnijeg karmina i vešto iscrtanog ajlajnera. Frizura je u vidu visokog konjskog repa, koji je dodatno istakao glamur i sjaj pevačice po kojoj je grupa Hjurikejn bila prepoznatljiva.

Mnogi Sanjini fanovi su u komentarima istakli žaljenje upravo iz razloga što se grupa raspala.

- Zaista mi nedostaješ kao deo grupe Hjurikejn. Nijedna postavka neće nikada biti kao prva sa tobom Ivanom i Ksenijom -

- Ma koja Kim Kardašijan, nije ti do kolena -

- Neću da lažem,  pa da kažem da nisi izdominirala, kad jesi -

- Zadala si svima domaći zadatak -

- Stajling kao sa Met Gala bala, svaka čast! -

- Savršenstvo bez mane -

- Ova žena je toliko harizmatična da joj nema ravne -

- Najsavršenije biće -

- San snova -

- Pesma garantuje da će biti glavni hit -

- Sanja pokidala, kao i uvek - glasile su reakcije njenih oduševljenih fanova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)