Zanimljivosti

"KAKO SI TO DOŠLA DA PEVAŠ?"! Svi bruje o haljini Nataše Bekvalac, nije im jasno da se na to usudila?! (FOTO/VIDEO)

Pevačica u Zagrebu malo toga ostavila fanovima mašti na volju, što su mnogi pripadnici muške populacije zamerili.

22.05.2023 21:01

"KAKO SI TO DOŠLA DA PEVAŠ?"! Svi bruje o haljini Nataše Bekvalac, nije im jasno da se na to usudila?! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Pevačica Nataša Bekvalac (42) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa, a njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Poznato je da lepa Nata čini mnogo šta kako bi uvek bila u fit-formi, a pogotovo kada su u pitanju spotovi ili nastupi pred publikom. Bekvalčevoj se tako ne može osporiti ništa, čak ni kada se poluobnažena pojavi pred publikom. Zapravo njeno vitko telo i početkom pete decenije izgleda besprekorno, a njeni fanovi, kojih samo na Instagramu ima 842.000, se slažu da je ona pravi melem za oči. Tako je nedavno bilo i u Zagrebu.

Nataša je poznata kao pravi profesionalac i perfekcionista, pa i posle toliko decenija na sceni priznaje da i dalje ima tremu pred nastup. Ona se za zagrebačku publiku pripremila punom parom, a izbor toalete pao je na dugu haljinu koja je bila zatvorena do grla, ali materijal je bio taj koji je laskao Natašinom telu. Naime, kreacija je bila takva da je materijal bio poluprovidan, a budući da je prijanjao uz pevačicino telo na takav stajling bi se odlučili samo najhrabriji. Kreacija je bila crne boje, preko koje su bili našiveni cirkoni. Ipak i više nego očigledno je bilo da Bekvalčeva ispod nje ima samo crni brushalter i tange. Dugu plavu kosu skupila je u niski rep, tako da je šminka došla do izražaja.

- Svaki put kada treba da stanem ispred vas imam toliku tremu, a svaki put me dočekate otvorenog srca, prepuni ljubavi. Zagrebe, volim te - poručila je pevačica na Instagramu.

Očekivano, usledile su salve pohvala za izgled. Mnogi koji su imali priliku da gledaju nastup su prokomentarisali koliko je bilo originalno i sa koliko energije. Drugi su se, međutim, pitali kako joj polazi za rukom da već treću deceniju na javnoj sceni izgleda bez premca.

- Koliko je lepa ova žena to nije normalno - 

- Balkanska ikona -

- Najlepša žena na svetu -

- I ja sam imao tremu kada sam te jednom video uživo, lepa si i bez šminke -

- Ova žena ne stari -

- Lepotica, 20 godina starija od mene, a izgleda bolje nego sve klinke - glasili su samo neki od komentara. 

Kao i uvek, našla se i grupa onih kojima je zasmetala Natašina razgolićenost, pa su se potrudili da je iskritikuju.

- Mislim da se puno obukla za promenu, zbog toga je prisutna trema - 

- Koja trema, pa sve ti se vidi -

- Kako si to otišla da pevaš, pa trema?! -

- Trema pa sve se providi -

- Trema od žuljanja tih tangi verovatno - bili su pojedini neprikladni komentari isključivo muškog dela populacije, na šta su im dame poručile da "Nata to tako oduvek nosi" i da ne moraju da gledaju kad ih već "bole oči".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)