Zanimljivosti

SVET BRUJI O HALJINI JORDANSKE KRALJICE: Pogledajte šta je ovog puta uradila prelepa Ranija i sve zasenila! (FOTO)

Kraljica je sa suprugom, kraljem Abdulahom II, bila domaćica na donatorskoj večeri za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka, a svi ponovo pričaju o toaleti u kojoj se pojavila.

15.06.2023 19:01

SVET BRUJI O HALJINI JORDANSKE KRALJICE: Pogledajte šta je ovog puta uradila prelepa Ranija i sve zasenila! (FOTO)
Tanjug/AP

Kraljica Jordana Ranija Al Abdulah (52) jedna je od najbogatijih žena na planeti, poznata i po izuzetnom stilu odevanja, koja je ponovo čitav svet uspela da oduševi elegancijom. Ona se pojavila u glamuroznoj plavoj haljini na donatorskoj večeri koju su ona i njen suprug, kralj Abdulah II, priredili povodom prikupljanja sredstava za Fondaciju princa Huseina za borbu protiv raka.

Svima je u oči upalo da je kraljica protpuno prepravila kreaciju čuvenog libanskog dizajnera Eli Sab kako bi toaletu učinila skromnijom.

Donatorska večera Houp gala jedan je od najglamuroznijih događaja u Jordanu, a kraljica Ranija i njen suprug, koji su pokrovitelji Fondacije, potrudili su se da odabranim zvanicama prirede veče za pamćenje.

- Događaj ima za cilj da podrži projekte borbe protiv raka u Jordanu i regionu, kao što je otvaranje specijalizovanih centara širom zemlje pod pokroviteljstvom Fondacije - saopštila je palata.

Na večeri su sve oči bile uprte u kraljicu Raniju koja je dizajniranu haljinu prepravila do nepreoznatljivosti. Umesto dubokog dekoleta ona je njen gornji deo u potpunosti zatvorila do vrata i dodala rukave do lakata u istom plavom vezu kao što su i na samoj toaleti. Uklonila je i satensku traku s biserima koja je zaštitni znak čuvenog dizajnera, a opet nije narušila eleganciju haljine.

Poznata kao žena besprekornog ukusa i sinonim za gracioznost i eleganciju kraljica Ranija je blistala pored svog supruga.  

Prepravke koje je napravila sigurno nisu naljutile čuvenog libanskog dizajnera koji kreira za kraljevsku elitu širom planete. Da je to uradio bilo ko drugi verovatno mu ne bi bilo pravo, ali kako je u pitanju Ranija njoj je sve oprošteno. Ona je njegova najbolja mušterija.

Osim toga, njemu je pripala čast da dizajnira i sašije raskošnu venčanicu koju je Ranijina snaja Radžva Kaled bin Seif ponela nedavno udavši se za Ranijinog nastarijeg sina i prestolonaslednika, princa Huseina.

Nije poznato koliko je koštala Radžvina glamurozna venčanica o kojoj je brujao ceo svet, ali nema sumnje da je bila basnoslovno skupa.

Na jordanskom kraljevskom venčanju bili su princ Vilijam i Kejt Midlton koja je takođe prepravila haljinu Elja Saba i prilagodila je kako ne bi narušila stroge muslimanske zakone o oblačenju žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)