VIP saveti

KRALJICA OBARA S NOGU! Svi pričaju o haljini koju je obukla jedna od najbogatijih žena sveta, a evo šta je rekla o sinovljevoj budućoj ženi! (FOTO)

Ranija Al Abdulah je stilom oduvek privlačila pažnju, a sada je još jednom pokazala zbog čega je mnogi smatraju modnom ikonom.

07.11.2022 14:04

KRALJICA OBARA S NOGU! Svi pričaju o haljini koju je obukla jedna od najbogatijih žena sveta, a evo šta je rekla o sinovljevoj budućoj ženi! (FOTO)
Tanjug/AP

Svojom prefinjenošću, anđeoskim likom i besprekornim stajlingom, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim u javnosti. Godinama unazad kraljica Ranija od Jordana, supruga milijardera, kralja Abdulaha II, važi za jedun od modnih ikona, naročito u kraljevskim krugovima. Ona je prisutna na društvenim mrežama, pa javnost često obaveštava o svojim kraljevskim aktivnostima, ali se među objavama često nađu i neke iz njenog privatnog života. Na njima se uvek vidi kako prelepoj brineti savršeno pristaju ženstvene kreacije poput elegantnih haljina, suknji i košulja, ali i tradicionalne jordanske haljine koje podjednako često oblači. 

U nekim od poslednjih njenih objava, kraljica je pokazala da uvek može da pomeri granicu i iznenadi još boljim izdanjem. Ona je bukvalno briljirala u predivnoj prugastoj haljini "Krista", dizajnerke Silvije Terasi. Nju je obukla prilikom susreta sa švedskom kraljicom Silvijom u Amanu.

Haljina košulja pokazala se odličnim izborom odeće za bilo koju priliku i postala je trendi komad koji dizajneri preporučuju svim damama. Upečatljiv stil kraljica je upotpunila svedenim mejkapom i minđušama.

Međutim, nije to jedino Ranijino izdanje kojim je ona ovih dana ostavila bez daha ljude širom sveta, iako je za prvu damu Jordana to već očekivano. Naime, na nedavnom Veb-samitu u Lisabonu, gde je učestvovala i ona, pojavila se u veoma "efektnom" izdanju. Ona je za tu priliku obukla crne pantalone i crnu bodi majicu, a sve je upotpunila kratkim svetlucavim sakoom poput jaknice, što je istovremeno dalo i moderan i ozbiljan izgled. 

AP/Armando Franca

Kraljica Ranija u efektnom izdanju na Veb samitu u Lisabonu

Kraljica neguje uvek prirodan izgled šminkanja te se i za tu priliku odlučila za svedeniji mejkap, što je u prvi plan istaklo i njenu prirodnu lepotu. Pratioci prve dame, kojih na Instagramu ima više od 7,2 miliona, poručili su kraljici da izgleda moćno i inspirišuće, te da su ponosni što ih predstavlja u svetu na takav način. 

I za porodična okupljanja i slavlja, kraljica zna da izbalansira i pokaže eleganciju i prefinjenost na drugačiji način. Naime, sin kraljice Ranije, prestolonaslednik Al Husein, objavio je ovog leta da se verio, što je ona podelila sa svojim pratiocima i izrazila veliku radost i sreću dolaskom Rajve al Saif, njene buduće snajke, u njihov dom.

Ranija je pomenutu devojku nazvala trećom ćerkom, pozirajući tom prilikom u predivnoj crnoj haljini prošaranoj cvetnim elementima od kamenčića, pokazujući na taj način svoju sofisticiranost i eleganciju, kao i energičnost koja je u skladu sa njenom prirodom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)