Zanimljivosti

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE TRAMPOVE ĆERKE, da li je ovo Ivanka? Uslikana na plaži, niko je nije prepoznao (FOTO)

Ivanku Tramp slučajni prolaznici Majamija nisu ni prepoznali dok je bila na trčanju pored obale, međutim, otkrio ju je jedan detalj.

05.11.2022 13:01

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE TRAMPOVE ĆERKE, da li je ovo Ivanka? Uslikana na plaži, niko je nije prepoznao (FOTO)
Tanjug/AP

Ivanka Tramp (41), ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njegove prve supruge Ivane Tramp, nije mogla da izbegne oštro oko paparaca koji su je uslikali juče dok je bila na trčanju. Slučajnim prolaznicima Majamija je, međutim, promaklo da je u pitanju baš ta dama jer je u kežual varijanti bila potpuno neprepoznatljiva, ali fotografije su zabeležile svaki njen pokret.

Mama troje dece je, sudeći po kadrovima, u fantastičnoj formi, a to su dokazali i snimci koji su se proširili mrežama. Ona se ovog puta opredelila za maslinastozelene helanke i crni top ispod koga su se nazirali trbušnjaci. Ko je nije prepoznao mogao je samo da konstatuje da je na trčanju lepa žena zavidne forme, a stomak je bio detalj koji je svima upao u oči. Ona je lice pokušala da sakrije velikim naočarima za sunce, dok je kosu vezala u nisku punđu i na glavu stavila crni kačket. Primetno je da je sve vreme i pričala, tako da je predah od svakodnevnih obaveza pokušala da nađe u šetnji i telefonskom razgovoru, a to je preneo i Dejli mejl

Prema navodima tog medija, Ivanku je odalo njeno držanje i visina po kojoj je prepoznatljiva u krugu američkog krema. Podsetimo, ona je visoka čak 180 centimetara.  

Ivanka je pre svega nekoliko dana proslavila i 41. rođendan u jednom od najprestižnijih restorana Majamija. Deca i suprug Džared Kušner je nisu "ometali" na proslovi koja je očigledno bila predviđena samo za žensko društvo. Tako se i njena polusestra, Tifani Tramp, takođe našla među zvanicama. Ivanka i Tifani su prisne iako njihove majke nisu bile u dobrim odnosima, a tako je ostalo i do smrti Ivankine mame Ivane.

Trampova je na rođendanskom slavlju obukla kratku haljinu cvetnog dezena u tirkiznoplavoj boji uz koju je uparila bele salonke. Ona je podelila fotografije sa proslave po kojima se vidi da je sve proteklo u više nego dobrom raspoloženju. Rođendanska torta i svećice nisu izostali, čime je uveličano kompletno slavlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanka je proslavila rođendan sa suprugom Džaredom Kušnerom na putovanju u Pragu i pre zvanične proslave. Nakon što je u julu ove godine preminula njena majka Ivana Tramp, a otac Donald se suočio sa teškim optužbama, Ivanku je dočekala još jedna loša vest i to da se njenom suprugu Džaredu povratio rak štitne žlezde. Trampova je tako početkom septembra uslikana kako plače ispred teretane, a smatra se da je razlog uspravo suprugova bolest.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)