Zanimljivosti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SVA U KOŽI, DEKOLTE DO PUPKA! Šta je to obukla, grudi u prvom planu?! (FOTO)

Pevačica mami i stasom i glasom, a ovaj put otišla je još korak dalje.

03.11.2022 22:02

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SVA U KOŽI, DEKOLTE DO PUPKA! Šta je to obukla, grudi u prvom planu?! (FOTO)
Foto: Republika.rs

Pevačica Aleksandra Prijović oduševljava stasom i glasom gde god da se pojavi, a ovog puta je rešila da svoje pratioce na Instagramu "počasti" baš lepim prizorom - dekolteom koji je istakla u prvi plan i pokazala kako se čak i tako otvoren komad odeće može nositi sa stilom. Salve pohvala su usledile sa svih strana. Pljuštali su komplimenti i od fanova drugačijeg muzičkog opredeljenja.

Aleksandra je nakon objave fotogarfije na Instagramu za svega 2 sata dobila oko 23.000 sviđanja.

Prijovićeva je zablistala u punom sjaju i to u crnoj kožnoj toaleti. Ona na fotografiji sedi tako da nismo u mogućnosti da vidimo celu kombinaciju, ali izgleda da je u pitanju jednodelni crni kombinezon, uklopljen s čizmama koje prelaze kolena. Ono što je apsolutno u prvom planu jeste njen dekolte koji je otvoreniji nego ikada.

Fanovi su bili oduševljeni Prijovićkom i to uopšte nisu ni krili.

- Lepa, prelepaaaaaa - prokomentarisala je pevačica Anastasija Ražnatović.

- Predivna pevačica koja me je oduševila kako peva uživo, bolje nego i sa Youtuba -

- Najlepša i najbolja pevačica -

- Pozdrav i od rokera -

- Lepota i u glasu i u stasu - ređali su se komentari.

Aleksandra važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi, a kako priznaje, retko kad je pribegavala dijetama i posebnim režimima ishrane. Pevačica kaže da zbog brojnih obaveza jednostavno ne stiže da jede, zbog čega joj se i apetit smanjio.

- Nisam ni na kakvim dijetama da bih bila vitka. Bila sam na režimu ishrane jedno vreme, a nakon toga jednostavno nemam potrebu za hranom kao ranije. Veoma malo jedem, smanjio mi se apetit i zbog toga sam mršava - istakla je Prijovićka.

Ona je dodala da je zbog deteta i obaveza oko nastupa prinuđena da jede samo kada stigne, zbog čega je drastično smanjila obroke.

- Konstantno nastupam, umorna sam malo od tog tempa, ali trudim se da se odmaram koliko mogu i da sve postignem. Već sam počela da radim na novom albumu, zasad su gotove 3 pesme. Ne želim da žurim sa odabirom numera, mislim da ću tek za nekoliko meseci pronaći sve koje mi odgovaraju - otkrila je ona nedavno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)