Zanimljivosti

PRE PET GODINA SU PROGLAŠENE NAJLEPŠIM BLIZNAKINJAMA NA INSTAGRAMU, a evo gde su danas devojčice koje je majka "lansirala" u svet modelinga!

Ava Mari i Lea Rosi su postale poznate kada su imale samo sedam godina i otad je njihova karijera krenula putanjom kakvu nisu očekivali ni njihovi roditelji.

05.11.2022 17:01

PRE PET GODINA SU PROGLAŠENE NAJLEPŠIM BLIZNAKINJAMA NA INSTAGRAMU, a evo gde su danas devojčice koje je majka "lansirala" u svet modelinga!
Foto: Instagram-clementstwins

Iako nije ni slutila koliku će popularnost njene ćerke da steknu bukvalno preko noći, Amerikanka Džeki Klements je 2017. godine otvorila nalog na Instagramu svojim bliznakinjama želeći da ljudi čuju za njih i vide koliko su devojčice prirodno lepe. Tada su malene Ava Mari i Lea Rosi imale samo sedam godina, ali je njihova popularnost "eksplodirala" i nije "utihnula" do danas. One više nisu samo Instagram modeli, čiji su se likovi pojavljivali u nebrojeno mnogo objava na toj društvenoj mreži, već su postale i poznati modeli koji rade za agencije.

Bliznakinje osvajaju svet dečjeg manekenstva, a iako će mnogi pomisliti da su možda prisiljene da se eksponiraju zbog ambicioznih roditelja, kako to obično biva, nije tako. Njih dve su se same izjasnile da žele da se bave modelingom, istakavši da u tome uživaju. 

Da život za njih priprema iznenađenja, majka je znala kada ih je rodila jer su devojčice došle na svet 4 i po nedelje ranije. Njihova lepota bila je očigledna još dok su bile bebice i ljudima nije trebalo puno da shvate da će iza tih lepih lica biti prave lepotice kad odrastu.

Iako su mnogi savetovali Džeki da prijavi svoje bliznakinje još dok su imale 6 meseci na kastinge, to se ispostavilo pogrešnim trenutkom i ona je odustala nakon prijave i odlučila da se posveti podizanju devojčica i njihovog dvogodišnjeg brata.

Kako su odrastale, bliznakinje su postajale sve lepše, ali su bile željne i pažnje te su koristile svaki trenutak da je dobiju. Kada ih je nakon 6 godina majka pitala da li žele da se bave manekenstvom i dobila potvrdan odgovor od njih, Džeki je odlučila da je pravo vreme da se one tom poslu posvete profesionalno. Fotografije devojčica koje su svoje performanse izvodile po komšiluku, majka je poslala agencijama i skoro sve su bile oduševljene, izrazivši želju da upoznaju bliznakinje.

Pored dečije karijere koje su započele u dve agencije, majka im je otvorila Instagram profil na kome je broj pratilaca ubrzo počeo da raste. To se dogodilo posebno nakon što je Džeki postavila profesionalne fotke devojčica. Ljudi su to dočekali s oduševljenjem i počeli da dele njihove slike po društvenim mrežama. 

Veliki broj pratilaca devojčicama nije doneo samo slavu već i nove ugovore za posao, te su razni magazini za decu počeli da im nude angažmane. Iako često nastupaju zajedno, Ava i Lea imaju i individualne nastupe.

Život im se, inače, pretežno svodi na putovanja, što one koriste da upoznaju nove ljude i brzo se sprijateljuju. Provode zajedno dosta vremena, a i njihov brat će, kako mnogi očekuju, očigledno krenuti stopama mlađih sestara i otisnuti se u manekene. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)