Zanimljivosti

VRELE SCENE DVE MISICE NA PLAŽI! Lepotice mesecima skrivale vezu, a sada su odlučile da javno sve priznaju!

Mis Argentine i mis Portorika podelile su putem Instagrama vest da su se venčale, a uz to su objavile i snimak na kom se romantično grle i ljube u raznim situacijama, pa i na plaži.

03.11.2022 10:01

VRELE SCENE DVE MISICE NA PLAŽI! Lepotice mesecima skrivale vezu, a sada su odlučile da javno sve priznaju!
Printscreen/Instagram/fabiolavalentinpr

Misice koje učestvuju na prestižnom svetskom takmičenju lepote često su san svakog muškarca na planeti, a mnogi od nas verovatno misle da se iza njih kriju nečije partnerke, devojke i supruge te da su njihovi partneri pravi srećnici. Jedna priča je, međutim, potpuno drugačija.

Naime, dve lepotice koje su prestižne titule za najlepšu ženu ponele svaka u svojoj zemlji - Argentini i Portoriku, pronašle su sreću, verovali ili ne, jedna u drugoj. Reč je o Marijani Vareli i Fabioli Valentin koje su se venčale nakon dve godine tajne ljubavi i to putem Instagrama podelile s hiljadama svojih pratioca. Kako su istakle, venčale su se krajem oktobra.

Marijana i Fabiola su se, inače, na večnu ljubav jedna drugoj zaklele u Argentini koja je legalizovala istopolne brakove 2010. godine. Isto je učinio i Portoriko pet godina kasnije.

Devojke su se upoznale 2020. godine kada su se na "Miss Grand Internacional" takmičenju našle među 10 finalistkinja. 

- Nakon što smo želeli da naša veza bude privatna otvaramo joj vrata na poseban dan - objavile su istu poruku misice, aludirajući na otvaničenje svoje ljubavi. 

Slike romantične prosidbe, venčanja, ali i njihovog pvog susreta pre 12 godina, podelile su u snimku na Instagramu, koje je mnoge ostavio bez teksta. Međutim, vest su njihovi pratioci ipak dočekali s oduševljenjem i nije bilo negativnih komentara, bar ne u velikom broju.

Počevši od njihovih koleginica koje su "okupirale" odeljak za komentare čestitajući mladim damama novo poglavlje u životu, ostali pratioci su brže-bolje iskoristili priliku da požele sve najbolje Fabioli i Marijani. 

- Vau... najbolje što nam je gospođica Grand dala -

- Čestitam, MGI je okupio prelepu zajednicu -

- Lep ste par. Čestitam i budite blagoslovene u braku -

- Čestitam predivne moje. Tako lepo... neka vam Bog da blagoslov u vašoj vezi i da vam nikad ne zafali ljubavi. Tako je lepo što imate jedna drugu - komentarisali su njihovi pratioci. 

Marijana se zahvalila svima na rečima podrške i napisala: "Hvala za svu ljubav! Veoma smo srećne i blagoslovene!" .

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)