Zanimljivosti

GDE JE SADA TA BEBA? Snimak pokojne princeze Dajane isplivao u javnost, svi govore o detetu u njenom naručju!

Tiktokom kruži dirljiv snimak pokojne britanske princeze Dajane koja u naručju drži bebu iz nekog afričkog plemena.

03.11.2022 11:01

GDE JE SADA TA BEBA? Snimak pokojne princeze Dajane isplivao u javnost, svi govore o detetu u njenom naručju!
Tanjug/AP

Britanska princeza Dajana poginula je pre 25 godina, ali i dalje žive uspomene na nju i svakodnevno se u javnosti pojavljuju novi detalji iz njenog života. Sada kada je tehnologija napredovala i kada su društvene mreže postale dobar kanal komunikacije za ljude širom planete, dobijena je i prilika da mnogi vide ono što nisu mogli u prošlom veku dok Internet, televizija, ali i ostali kanali nisu bili toliko napredni.

Humanost i briga za druge stalno su se vezivali za pokojnu princezu i nije nepoznato da su je voleli i drugi narodi, posebno na afričkom kontinentu gde je redovno učestvovala u mnogobrojnim humanitarnim misijama. Njen kraljevski angažman zahtevao je dosta putovanja na kojima je upoznavala nove ljude, a posebno je bila privržena deci koju je sretala na tim avanturama.

Jedan snimak koji se pojavio na TikToku, a na kom princeza drži bebu po imenu Džamal prilikom jedne posete Angoli, oduševila je korisnike te društvene mreže. Princeza je uz osmeh grlila malenog dečaka očigledno uživajući u njegovom društvu.

Mališan je, međutim, očigledno bio veoma napredan za svoj uzrast, pa se voljena Ledi Di našalila na račun njegove težine, ne skrivajući oduševljenje bebom. 

- Čime hrane ovog malog čoveka pa je ovako težak? - rekla je princeza uz iskren osmeh za koji su pojedinci ispod objave naveli kako je verovatno jedan od poslednjih javno zabeleženih budući da je ona nedugo potom poginula u jezivoj tragediji u tunelu u francuskoj prestonici, Parizu. 

Mnogi su kod prokomentarisali kako je princeza redovno pokazivala empatiju i navodili kako više neće biti žene poput nje u kraljevskoj porodici.

-Nikada nisam čula njen smeh. Predivan je. Ima li još videa gde se ona smeje? - 

- Ova dama je bila predivna duša - 

- Po meni ona je najpoštovanija osoba ikada - 

- Gde je ovaj srećan mali čovek danas, mora da je vrlo ponosan na ovo - ređali su se komentari ispod snimka. 

Iako se ne zna gde je ta osoba danas, mnogi su poželeli da vide kako on zapravo izgleda i šta misli o tome što ga je u naručju držala jedna od verovatno najcenjenijih i najplemenitijih osoba na svetu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)