Zanimljivosti

ŠTA JE TO SA STOPALIMA MILICE PAVLOVIĆ? Nove pevačicine fotografije izazvale brojne komentare, ali jedna stvar posebno zapada za oko! (FOTO)

Mlada pevačica je privukla pažnju afroloknama, ali i zanimljivim sandalama u kojima su za neke njene pratioce na Instagramu stopala posebno "dominirala".

03.11.2022 18:05

ŠTA JE TO SA STOPALIMA MILICE PAVLOVIĆ? Nove pevačicine fotografije izazvale brojne komentare, ali jedna stvar posebno zapada za oko! (FOTO)
E-Stock

Pevačica Milica Pavlović iznenadi je sve transformacijom koju je pokazala pratiocima na Instagramu najnovijim fotografijama, a na kojima ju je retko ko prepoznao. Jedan detalj bio je dovoljan da se promeni lični opis popularne pevačice, a u pitanju je njena kosa. Milica je, podsetimo, pre nekoliko meseci prešla u klan plavuša i mnogi su se manje-više navikli na to. Ovoga puta ona je otišla korak dalje i ponela afrolokne, čime je drastično promenila izgled.

Milica se pored sitnih lokni opredelila i za scensku garderobu - haljinu koja više izgleda da je komplet iz 2 dela. Cela je od crnog, rastegljivog materijala, u gornjem delu ima jedan rukav, dok je u donjem asimetrično krojena. Pevačica je ponela i roze sandale i najavila nastup u Zagrebu.

Mnogi su prokomentarisali da Milica u ovom izdanju neodoljivo podseća na glumicu Elizabet Barkli iz kultnog filma "Showgirls" (Šougrls) iz 1995. godine. 

- Svaki put novi izgled, neverovatne transformacije i svaki put fantastično -

- Ista Brena iz osamdesetih -

- Tebi sve top stoji -

- Prelepa si, izgledaš kao glumica - ređali su se komentari. 

Bilo je i pojedinih neprikladnih komentara, među kojima su bili i oni kojima su očigledno stopala fetiš. Oni su je zamolili da im izbliza uslika stopala, očigledno oduševljeni pevačicinim neobično otvorenim sandalama upadljive boje. 

- Daj nam ta slatka stopala izbliza, molimo te - napisao je jedan njen pratilac. 

Milica je pre nekoliko dana privukla pažnju kada se pojavila u belom čipkanom šortsu, roze majici, žutoj tašni sa šljokicama, žutim dokolenicama, patikama i holivudskim mejkapom u vidu crvenog karmina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)