Zanimljivosti

GOLIŠAVO IZDANJE POPULARNE GLUMICE PODIGLO TEMPERATURU DO USIJANJA: Skrila se iza naočara, ali ne i od paparaca (FOTO)

U 56. godini pokazala je izvajano telo zbog kojih uzdišu muškarci širom sveta.

13.06.2023 15:01

GOLIŠAVO IZDANJE POPULARNE GLUMICE PODIGLO TEMPERATURU DO USIJANJA: Skrila se iza naočara, ali ne i od paparaca (FOTO)
instagram.com/salmahayek

Jedna od najpoznatijih svetskih glumica decenijama unazad neguje prirodni izgled, te i danas u šestoj deceniji izgleda poput top modela. Svojim bujnim oblinama u drugi plan je stavila mnogo mlađe koleginice ali i druge poznate dame koje su poklekle pred trendom estetske hirurgije.

Selma Hajek sve više pažnje privlači svojim se*sepilom te je malo onih koji su ostali imuni na njene čari. Bujne grudi i figura peščanog sata krase njen izgled, a nebrojano je žena koje teže baš za takvim izgledom. Ipak, ono što je primetno jeste da holivudska glumica izgleda sve bolje i bolje kako godine prolaze. Ona se ne stidi da pokaže svoje nesavršenosti, a za genetiku može zahvaliti meksičkim korenima.

Sada je fotografisana tokom odmaranja na jedrenju u veoma izazovnom izdanju. Naime, Selma na sebi ima minijaturni bikini čiji gornji deo jedva obuzdava njene grudi. Dok leži opušteno i odmara, lice je sakrila ispod velikih naočara. Ovakvo izdanje nije promaklo njenim prijateljima koji su je poput paparaca fotografisali i ta fotografija ubrzo je završila na društvenim mrežama.

Na glumičinom Instagram profilu ova objava je za menje od sat vremena prikupila oko 200.000 lajkova, a pozitivni komentari samo se nižu.

- Kakvo telo, zavidnim joj -

- Ovako izgleda lepa i negovana žena, svaka čast - 

- Jedna od najzgodnijih glumica današnjice -

- Priroda lepotica - samo su neke od pohvala koje je glumica dobila kako od muškaraca, tako i od žena.

Svojevremeno je glumica otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda. Selma svako jutro pije sok od četiri jednostavna sastojka a to su vitamin c, pasji trn, kurkuma i crni biber. Njen domaći sok čini kožu blistavom, ali pored toga ima i niz zdravstvenih benefita na telo i organizam. Pored toga, Salma Hajek svako jutro svoje lice i vrat isprska hladnom vodom, što smatra pravim eliksirom mladosti i lepote.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)