Zanimljivosti

ŠTA JE KEJT MIDLTON RADILA SA LICEM? Nove fotogragije princeze od Velsa rasplamsale spekulacije da se podvrgla nekom estetskom tretmanu! (FOTO)

Blistav i preplanuo ten princeze od Velsa nije prošao neprimećeno, a evo o kakvim se sve tretmanima nagađa u britanskoj javnosti.

10.06.2023 14:01

ŠTA JE KEJT MIDLTON RADILA SA LICEM? Nove fotogragije princeze od Velsa rasplamsale spekulacije da se podvrgla nekom estetskom tretmanu! (FOTO)
Tanjug/AP

Kejt Midlton (41) blistala je prošle nedelje na raskošnom venčanju jordanskog prestolonaslednika, princa Huseina. Za tu prilku ona je obukla dugu haljinu boje pudera bogato ukrašenu vezom oko struka, a posebnu pažnju privukao je njen blistav i preplanuo ten.

Nekoliko dana kasnije princeza od Velsa se pojavila na jednoj ragbi utakmici ležerno odevena i noseći visoki konjski rep. Ponovo je svima u oči zapao njen "zalatan" ten, ali i zategnuta koža bez ijedne bore. 

Preplanuo ten

Britanski mediji već danima spekulišu šta je princeza od Velsa radila sa licem i kakvom se to tretmanu podvrgla kad izlgeda tako sveže, lepo i preplanulo.

I dok jedni smatraju da je iskoristila lepo vreme da se malo sunča, drugi ističu da je to posledica korišćenja krema za samopotamnjivanje. Sama Kejt je više puta isticala da voli da koristi te preparate, posebno za specijalne prilike i kad treba da izgleda lepo i preplanulo za kratko vreme.

Ona, po svemu sudeći, koristi najkvalitetnije preparate koji postepeno potamnjuje kožu čineći je prirodnom i blistavom bez ružnih tamnih fleka koje su često posledica takvih tretmana. Ipak, ima i onih koji smatraju da je veoma moguće da je njihova voljena princeza otišla na neki ozbiljniji kozmetički tretman, ali da to, podrazumeva se, nikada ne bi priznala. 

Na ragbi utakmici

Njen dolazak na ragbi utakmicu nije bio ni najmanje slučajan. Princeza od Velsa je, naime, došla u ragbi klub Mejdenhed kako bi promovisala svoju kampanju o važnosti ranog razvoja dece do pet godina i koliko je to važno za kasniji život svakog čoveka.

Ovog puta akcenat je bio na ulozi oca u ranom razvoju dece, a punu podršku dobila je od ragbi zvezda Uga Monijea i Danijela Kera.

Usledili su brojni pozitivni komentari na račun Kejt Midlton koja je čak i zaigrala na improvizovanoj utakmici pokazujući svoje znanje o ragbiju.

- Volim kako princeza od Velsa razgovara sa očevima o vrlo važnim stvarima vezani za decu. Bilo je divno videti je kako igra ragbi. Ona definitivno voli sport - 

- Tako zabavan i važan angažman. Princeza je tako sportski nastrojena, hvala vam što se fokusirate i na tate - 

- Uvek volim kad kosu podigne u visok konjski rep. Tad njena lepota dolazi do izražaja - bili su samo neki od komentara na nedavni izgled i aktivnosti princeze od Velsa.

Tanjug/AP

Kejt Midlton blistala je na sastanku sa čelnicima ragbi-kluba Mejdenhed 

Inače, Kejt veoma aktivno učestvuje u kampanji pa je posetila nekoliko porodica u Vindzoru sa malom decom razgovarajući sa roditeljima o značaju i ulozi tate u mame u ranom razvoju dece.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)