Zanimljivosti

ZAVODLJIVA ELA JE ĆERKA POZNATOG GLUMCA: Svojim oblinama pomutila je razum jačem polu, a nove fotografije u bikiniju izazvale su buru (FOTO/VIDEO)

Godinama je bila u senci slavnog oca, a sada krupnim koracima osvaja Holivud.

07.06.2023 18:01

ZAVODLJIVA ELA JE ĆERKA POZNATOG GLUMCA: Svojim oblinama pomutila je razum jačem polu, a nove fotografije u bikiniju izazvale su buru (FOTO/VIDEO)
instagram.com/Ella Loudon

Glumica Ela Ludon (31) ćerka je čuvenog "Džejmsa Bonda", Danijela Krejga, i već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti i svetskih medija. Ta zavodljiva plavuša pretendent je za novu Bondovu devojku, o čemu sve više spekulišu fanovi na društvenim mrežama. Glumica i model oduševila je svojih 15.400 fanova na Instagramu kada je objavila set fotografija u kupaćem kostimu.

Ela je manifestovala "Džejmsa Bonda" dok je kopirala očevu čuvenu scenu iz njegovog debija iz 2006. -  "Kazino Rojal". Na fotografiji se može videti kako Ela izlazi iz vode noseći narandžasto-beli bikini. U narednom snimku pokazala je figuru u dubokom jednodelnom kupaćem kostimu i savršeno izvajano telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

Reakcije su bile brojne.  

- Boginja -

- Nova Bond devojka -

- Lepotica bez premca -

- Zastaje mi dah od tebe - samo su neki od komentara ispod objavljenih fotografija.

Čini se da Ela krupnim koracima grabi ka samom vrhu Holivuda i da će tamo stići i brže nego što je to učinio njen otac. Inače, Elini roditelji, otac Danijel Krejg (55) i mama Fiona Ludon (55), bili su kratko u braku između 1992. i 1994. godine. Nakon što se par razišao Ela nije bila toliko u centru pažnje medija. Sa 17 godina preselila se u Masačusets gde je poslata u internat.

Sada je krenula očevim stopama, živeći na relaciji između Njujorka i Los Anđelesa i gradeći glumačku karijeru. Baš kao i tata počela je na pozorišnoj sceni pre nego što se pojavila na filmskom platnu. Godine 2022. glumila je u nizu kratkometražnih filmova sa malim budžetom i često je viđana kako okreće glave na crvenom tepihu koji je posećivala zajedno sa ocem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)