Zanimljivosti

RITA ORA POTPUNO GOLA U SAUNI: Pevačica odlučila da na nesvakidašnji način promoviše novi album, mreže se usijale! (FOTO)

Britanska pevačica poreklom s Kosova, koja redovno pokazuje svoje atribute na crvenom tepihu, otišla je korak dalje.

01.06.2023 17:01

RITA ORA POTPUNO GOLA U SAUNI: Pevačica odlučila da na nesvakidašnji način promoviše novi album, mreže se usijale! (FOTO)
shutterstock.com

Rita Ora (32), britanska pevačica albanskog porekla koja je rođena u Prištini na Kosovu, često se pojavljuje polugola na crvenom tepihu. Ovog puta otišla je korak dalje i slikala se kao od majke rođena u sauni, a fotografije je podelila na svom Instagram nalogu. Društvene mreže usijale su se od komentara njenih fanova zbog slika na kojima je naga, a koje je iskoristila kako bi promovisala svoj novi album koji će uskoro objaviti.

Pored golišavih slika iz saune, Ora je postavila i fotografije na kojima se vidi kako vežba izvodeći neke vrlo zahtevne vežbe.

- Sve je u ravnoteži momci – poručila je Rita.

Usledili su brojni komentari i komplimenti njenih fanova.

- Prelepa si! - 

- Ostao sam bez teksta. Možeš li biti još lepša? - 

- Ne mogu da prestanem da gledam tvoje fotke! Toliko si lepa – bili su samo neki od komentara mahom muškaraca koji prate njene naloge na društvenim mrežama.

Podsetimo, od avgusta prošle godine Rita je u braku s novozelandskim rediteljem Tajkom Vajtitijem koji ima dve ćerke, Te (11) i Matevu (7), iz veze sa Čelsi Vinstanli. Albanska pevačica je tako postala maćeha. Kako je nedavno izjavila u jednom podkastu, izgradila je jaku vezu sa decom svog muža i tada i potvrdila da su se venčali prošlog leta.

- Njegova deca su bila na venčanju, stvarno sam želela da budu deo toga. Sve smo organizovali bukvalno u dva, tri dana zbog mojih poslovnih obaveza i novog albuma. Bilo je ili da bude tada ili da čekamo godinama. Nisam to htela da uradim zbog mojih pastoraka i bilo je savršeno – ispričala je poznata pevačica.

Evo još nekoliko fotografija atraktivne pevačice:


BONUS VIDEO:

Komentari (0)