Zanimljivosti

ALBANSKE PEVAČICE U KLINČU ZBOG DEČKA: Bivše drugarice poreklom s Kosova imaju isti ukus za muškarce, Dua Lipa zavela Ritinog bivšeg, čeka se reakcija! (FOTO)

Nekadašnje prijateljice, a trenutne rivalke ne samo da su istog porekla i muzičkog pravca, već izgleda da dele i još štošta nešto.

26.02.2023 13:01

ALBANSKE PEVAČICE U KLINČU ZBOG DEČKA: Bivše drugarice poreklom s Kosova imaju isti ukus za muškarce, Dua Lipa zavela Ritinog bivšeg, čeka se reakcija! (FOTO)
Profimedia

Pevačica poreklom s Kosova i Metohije, Dua Lipa (27), nedavno je uslikana u društvu novog dečka, a reč je o francuskom reditelju Romainu Gavrasu (41). Dua i Romain prvi put fotografisani su u nešto prisnijem odnosu samo nedelju dana nakon dodele "BAFTA" nagrada. Fotoreporterima je trebalo malo vremena da identifikuju ko to u jutarnje sate izlazi sa Lipom, pošto je Gavras nosio kapuljaču pa je jedva bio prepoznatljiv. Veštom oku paparaca ipak nije promaklo da je u pitanju poznati režiser.

- Dua i Romain su već nekoliko meseci u bliskom kontaktu. Oni uveliko izlaze i otkrili su da imaju dosta sličnih interesovanja, iako su na samom početku emotivnog odnosa. Uživaju u vremenu koje provode zajedno. Upoznali su se uoči praznika, a po svemu sudeći smeši im se lepa veza - rekao je izvor blizak paru za San.

Ono što je, međutim, posebno interesantno kada je u pitanju taj odnos jeste da se Gavras donedavno zabavljao takođe s pevačicom i to takođe poreklom s Kosova i Metohije, Ritom Orom


Rita Ora (32) se 6 meseci tokom 2020. zabavljala s rediteljem. Raskinuli su u martu 2021. godine, a nagađanja su da je presudila prevelika daljina zbog učestalog pevačicinog odlaska za Australiju. Ona je tada učestvovala kao jedan od sudija na tamošnjem takmičenju "The Voice".

Rita je sve iznenadila kada se nedavno tajno udala za reditelja Taiku Vaititija, a ceremonija sklapanja braka odigrala se u Londonu. Prema navodima medija, bilo je to intimno venčanje kome je prisustvovao mali broj njima bitnih ljudi. Svi okupljeni mogli su da vide koliko je par zaljubljen, a navodno je Rita promenila i prezime. Tačnije, ona je svom dodala i suprugovo, pa je sada gospođa Rita Ora Vaititi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Smatra se da je rivalitet između dve pevačice koje vuku iste korene oduvek postojao. Razlika između njih je svega 5 godina, a nekada su bile i bliske prijateljice. Ipak smatra se da je zvog rivaliteta potajna ljubomora oduvek postojala, a budući da se Dua Lipa sada zabavlja sa bivšim dečkom Rite Ore, pretpostavlja se da Rita, iako udata, nije oduševljena tim potezom nekadašnje drugarice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)