Zanimljivosti

"NIJE MAJCI NI DO KOLENA": Nove izazovne fotografije ćerke Monike Beluči izazvale salve reakcija, razapeli je na društvenim mrežama, a šta vi kažete, na koga liči mlada Deva? (FOTO)

Deva Kasel privukla je veliku pažnju Italijana i turista tokom snimanja reklame u srcu Rima obučena u crnu, čipkastu haljinu luksuznog modnog brenda.

31.05.2023 17:01

"NIJE MAJCI NI DO KOLENA": Nove izazovne fotografije ćerke Monike Beluči izazvale salve reakcija, razapeli je na društvenim mrežama, a šta vi kažete, na koga liči mlada Deva? (FOTO)
shutterstock.com

Deva Kasel (18), ćerka čuvene glumice Monike Beluči (58) i francuskog glumca Vensana Kasela (56), privukla je veliku pažnju pre nekoliko dana snimajući reklamu za čuveni modni brend Dolče i Gabana. Obučena u crnu čipkastu haljinu, ravne papuče i sa crvenim karminom na usnama ona je znalački pozirala na više lokacija u Rimu.

Tokom snimanja ispred čuvene Fontane di Trevi okupio se veliki broj Italijana i turista koji su posmatrali lepu Devu, pa je bilo neminovno poređenje sa njenom majkom koja i danas na pragu sedme decenije važi za najlepšu ženu sveta.

Monika Beluči ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja je, kao i ona, karijeru započela kao manekenka, a zatim je nastavila u glumačkim vodama.

Poređenje sa mamom

Sudeći po brojnim komentarima na društvenim mrežama, niko ne spori da je Deva lepa devojka, ali samo malo liči na svoju majku. Ona je više povukla na oca Vensana i, kako mnogi komentarišu, majci nije ni do kolena.

- Jedna je Monika Beluči, najlepša od svih žena - 

- Kad uporedim Moniku iz filma "Malena" i Devu jasno je da je mama mnogo lepša od ćerke, čak i danas kad više nije mlada - 

- Žao mi je Devo, ali nisu ni blizu svoje mame - 

- Monika ima vanvremensku lepotu, nosi neku misteriju u očima, a njena ćerka je slatka devojka i ništa više - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama na račun naslednice Monike Beluči.

Iako joj nije lako da se probije i izađe iz senke ne samo svoje prelepe majke već i oca Vensana Kasela, očigledno je da se Deva ne predaje lako. Podršku joj daju fanovi, pa tako samo na Instagramu ima blizu milion pratilaca. Ipak, njena mama ih ima više od 5,1 milion na istoj mreži.

Nova uloga

Nema sumnje da je Deva nasledila i glumački talenat od svojih roditelja. Ona je dobila ulogu u Netfliksovoj seriji "Leopard" koja se oslanja na istoimeni čuveni italijanski klasik iz 1963, koji je tada dobio i "Zlatnu palmu" u Kanu. U toj istorijskoj drami glavne uloge su igrali Klaudija Kardinale, Alen Delon i Bert Lankaster.

Serija u kojoj igra Deva biće moderna verzija čuvene sicilijanske drame, a snima se u Palermu, Sirakuzi kao i u Rimu narednih nekoliko meseci. To će biti veoma važna uloga za ćerku Monike Beluči koja je kao glumica debitovala u filmu Laure Lućeti, "Prelepo leto". Ako je suditi po brojnim komentarima, Devi će biti potrebno mnogo rada i truda da dokaže da je bar blizu dobra glumica poput svojih slavnih roditelja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)