Zanimljivosti

SELMA HAJEK USRED JORDANSKE PUSTINJE U SVILI I KADIFI: Na kraju pokazala i supruga milijardera koji joj je to sve omogućio! (FOTO/VIDEO)

Poznata glumica meksičkog porekla uživa u putovanju po Jordanu uz supruga milijardera Fransoa-Anrija Pinoa.

24.03.2023 20:01

SELMA HAJEK USRED JORDANSKE PUSTINJE U SVILI I KADIFI: Na kraju pokazala i supruga milijardera koji joj je to sve omogućio! (FOTO/VIDEO)
printscreen

Glumica Selma Hajek (56) važi za jednu od najlepših glumica na svetu. O njenoj blistavoj koži, kvalitetnoj kosi i fantastičnom telu godinama se priča. Posebno je zadivljujuća činjenica da se ta meksička glumica bliži kraju 6. decenije, a i dalje izgleda gotovo identično kao s početka karijere. Selma je oduvek važila za damu koja je besprekorno obučena, a tome dodatno ide u prilog i činjenica da je udata za milijardera Fransoa-Anrija Pinoa (60), koji je i naslednik modne imperije.

Selma je trenutno na odmoru u Jordanu. Ona je tako juče svoje obožavaoce, kojih ima čak 22 miliona i 200 hiljada samo na Instagramu, počastila video snimkom sa putovanja. Hajekova je tako, iako na teško prohodnom peskovito-kamenitom putu gde je okružena meštanima, ipak podelila snimak sa svoje avanture. Ona na snimku mazi kamile i okolne pse lutalice, ali stajling u kome se dala na takvo putovanje izazvao je najviše pažnje. Naime, dan ranije ona je objavila da je u Jordanu uz par fotografija na kojima je zaista adekvatno obučena. Imala je crni pončo i puštenu talasastu kosu, dok je i primetno bez šminke.

- Provereno udišem magiju Jordana - napisala je ona kratko u opisu i naglasila da je fotografije uslikao njen suprug Pino.

Ipak, dan kasnije ona je objavila fotografije gde se vidi kako prilazi kamilama da ih pomazi i zahvaljuje meštanima na odobrenju i uživa u miru i spokoju koji joj je očigledno ta zemlja omogućila. Me]utim, na putovanju i terenu sastavljenom od pustinjskih predela i kamenitih brda i dokle je došla najverovatnije na kamili, Selma je obučena kao za modnu pistu.

Na sebi je imala svilenu bluzu koja je najneobičnije pastelno kivi-zelene boje, kao i dugih rukava, koji su delimično podvrnuti, dubljeg dekolta i preklopa na grudima. Uz nju je uparila satenske ili možda isto svilene, crne, zvonaste pantalone, dok je od nakita ponela masivni dugi zlatni lanac koji liči da na sebi ima veliki privezak u vidu nekog kristala. Kosu je neobavezno vezala visoko u punđu šnalom, na sebi nije imala šminku, ali zato je nosila velike naočare za sunce.

- Lutajući kroz drevna čuda Jordana, korak po korak - napisala je ona, dok je snimak dobio 322.000 sviđanja i na hiljade komentara.

- Zaista magično mesto, uz idealnu numeru "Desert rose" koju je Selma postavila u pozadini da ide -

- Selma obožava životinje, vidi se -

- Petra je zaista magična -

- Selma je divna, kao i uvek i uvek predstavlja svoju zemlju na najbolji mogući način -

- Najbolja i najlepša glumica -

- Vidi se da iskreno uživa u putovanju -

- Žena neobične egzotične lepote i predivne energije - ređale su se reakcije. 

Selma je naravno na putovanju bila sa suprugom, sa kojim je koristila i priliku da se fotografiše. Inače, on je izvršni direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove i vredan je 59,9 milijardi dolara. Stoji iza brendova kao što su Guči, Botega Veneta, Alekander Mekvin i Balensiaga. U srećnom braku su već 13 godina, a upoznali su se slučajno.

- Bilo je tako glupo. Počeli smo da pričamo o fudbalu. Oboje smo ludi za fudbalom. A onda smo počeli da pričamo o nauci. Volimo svemir i fiziku, a on je bio tako pametan, šarmantan i zabavan - otkrila je ona za medije.

Iako glumica nije nikada želela da otkrije detalje poznanstva, mediji su saznali da su se ona i Pino upoznali u proleće 2006. godine u Veneciji i to na glamuroznom događaju u organizaciji Keringa. Samo godinu dana nakon što su se upoznali, verili su se i objavili da očekuju dete. Da ni kod slavnih nije sve idelano, baš u to vreme manekenka Linda Evandželista otkrila da je upravo Pino otac njenog trogodišnjeg sina. Selma je raskinula veridbu, ali se utvrdilo da je Pino Lindi napravio dete dok nije bio u vezi sa Selmom. Posle godinu slavna glimica i milijarder su se pomirili i venčali u Parizu na Dan zaljubljenih, 2009. godine.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)