VIP saveti

ANA IVANOVIĆ U MINI HALJINI SA PROREZOM ISPOD GRUDI: U ovakvom izdanju je još nismo videli, jedan detalj je svima zapao za oko!

Modno izdanje koje svaka devojka može da priušti.

06.05.2024 17:20

ANA IVANOVIĆ U MINI HALJINI SA PROREZOM ISPOD GRUDI: U ovakvom izdanju je još nismo videli, jedan detalj je svima zapao za oko!
Profimedia

Trofejna srpska teniserka Ana Ivanović uživa u zasluženoj sportskoj penziji i čini se da je zadovoljnija svojim životom više nego ikada. Slobodno vreme koristi kako bi posećivala evropske prestonice i sticala nove uspomene. Društvo joj uvek pravi suprug, proslavljeni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Poslednja destinacija na kojoj je lepa Srpkinja bila je Madrid. Ana je štetala ovim španskim gradom ruku pod ruku sa svojim voljenim, ali svi su govorili o njenoj efektnoj modnoj kombinaciji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana se ovog puta odlučila za usku crnu, mini haljinu sa prorezom ispod grudi. Uz to je uparila sako koji svemu daje poseban čar. Špicaste salonke sa malom štiklom odlučno su se uklopile. Ova kombinacija idealna je za dnevnu šetnju ali i večernji izlazak. 

Teniserka je još jednom pokazala da je mala, crna haljina uvek odličan izbor bez obzira na priliku. Narandžasta torbica elegantno prebačena preko jednog ramena je pun modni pogodak, o čemu su govorili i modni znalci. Institut za boje Pantone je nedavno proglasio „Peach Fuzz“ svojom bojom 2024. godine, i jasno je da je inspiracija iza ove odluke pronađena u kolekcijama proleće/leto 2024.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ovom kombinacijom, Ana je postigla višestruki efekat. Koketiranje sa seksepilom, a ujedno pokazuje da u jednostavnoj kombinaciji, koji svaka devojka može priuštiti, pokazuje zašto je modni uzor damama širom sveta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)