Zanimljivosti

IZAŠLA U TANGA TRIKOU I PAPUČAMA - ZADNJICA SEVA: Supruga slavnog repera ponovo šokira usred optužbi za zlostavljanje

Kanje Vest i Bjanka Sensori su ponovo napravili pometnju u javnosti.

13.06.2024 10:51

IZAŠLA U TANGA TRIKOU I PAPUČAMA - ZADNJICA SEVA: Supruga slavnog repera ponovo šokira usred optužbi za zlostavljanje
Profimedia

Supruga slavnog repera Kanjea Vesta, Bjanka Sensori prikazala je još jedan iznenađujući stajling dok se šepurila u svom tanga trikou uživajući u šopingu u Tokiju. Bjanka, 29, koja se potpuno pokrila ranije ove nedelje, pokazala je svoju zadnjicu u rebrastom krem trikou dok je birala luksuzne stvari sa Vestom (47) – i delovali su kao da nemaju nijedan problem na svetu.

To je, naravno, čudno, s obzirom na to da je Kanjeova bivša pomoćnica podnela tužbu za seksualno uznemiravanje protiv njega.  

Stajlingom ne prestaje da šokira

Zvezda je naprosto blistala dok se šetkala sa svojim zategnutim nogama u oskudnom izdanju. Ona je svoj triko ukomponovala sa belim gumenim papučama, a kosu je povukla nazad u punđicu dok se držala za ruke sa reperom - koji je bio odeven u čudnu belu trenerku sa kapuljačom.

 

Bjanka, koja je ranije rizikovala da joj se zabrani ulazak u Veneciju zbog svoje rizične odeće, i ovaj put se pojavila bez brushaltera što je izgleda ostavilo prodavce šokirane.

 

Šepure se usred skandala

Ranije ovog meseca, Kanjeova bivša pomoćnica, Lauren Pišiota, podnela je tužbu za seksualno uznemiravanje protiv njega. Ona je takođe optužila zvezdu za nezakonit otkaz, kao i za kršenje ugovora.

U tužbi, Loren je takođe tvrdila da su se i Vest i Sensori hvalili da su imali orgiju od pet osoba u jednom od mnogih se*sualno eksplicitnih telefonskih poziva. Pišiota je u tužbi podnesenoj Višem sudu u Los Anđelesu tvrdila da joj je Vest često slao eksplicitne tekstualne poruke i slike.

Profimedia

Bjanka Sensori i Kanje Vest

Među njima su bili i video snimci na kojima je on u u intimnim odnosima i ekstremno pričanje o svom intimnom životu u, kako je ona tvrdila, u pokušaju da je natera da se pridruži, navodi se.

Nakon što je za Kanjea stigla optužba za uznemiravanje, reper je uzvratio i izjavio da je otpuštena zbog "lascivnog i neumerenog" ponašanja i da je takođe zahtevala platu od četiri miliona dolara. Negirao je njene tvrdnje, nazivajući ih "neosnovanim" i optužio je za "ucenu i iznudu". Izjavio je da će podneti protivtužbu, ali to još nije učinio.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)