Zanimljivosti

KONTROVERZNI PAR PONOVO ŠOKIRA U ITALIJI: Obukla kesu za smeće i obmotala glavu, vraćaju se na mesto zločina!

Kanje i Bjanka ponovo prave ludilo na italijanskim ulicama.

10.06.2024 11:00

KONTROVERZNI PAR PONOVO ŠOKIRA U ITALIJI: Obukla kesu za smeće i obmotala glavu, vraćaju se na mesto zločina!
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori ponovo su postali glavna tema razgovora nakon što su se vratili u Italiju, mesto gde su prošlog leta bili u centru pažnje zbog svojih provokativnih postupaka i problematičnih stajlinga. Dok je Bjankin modni izraz često izazivao kontroverze, Kanjeovo neobično ponašanje tokom vožnje gondolom u Veneciji dodatno je začinilo situaciju, što je rezultovalo trajnom zabranom korišćenja gondola.

Sada su se pojavili u Firenci, izazivajući nove talase burnih reakcija i komentara.

"Haljina kao iz noćne more"

Poslednji snimci iz Firence izazvali su eksploziju komentara među Italijanima, koji su bili zapanjeni Bjankinim izborom garderobe. Njena ekstravagantna haljina, koja je izgledala poput izvrsno stilizovane vreće za smeće, ostavila je malo toga mašti. Očigledno je da ispod te haljine nije bilo mesta za donji veš.

Reakcije na njen izgled bile su raznovrsne: "Zimi skida sve, a sada kad je leto, odjednom se oblači?", "Ova haljina je iz noćne more!", "Izgleda kao da je upravo izašla iz tuša", "Da li je možda na putu za operacionu salu?", "Nema veze koliko je toplo, ovo je previše." Mnogi su se složili da su sada zaista videli sve, a Bjanka se suočava sa oštrim kritikama bez obzira na to kako se oblači - bilo provokativno ili diskretno.

Kanje ostaje u senci

Nasuprot njoj, Kanje Vest je bio obučen daleko skromnije, čime je samo dodatno istakao kontrast između njih dvoje, kontrast koji je postao gotovo standardan.

Bjankin stil često izaziva kontroverze i negodovanje, dok drugi tvrde da Kanje svojim modnim izborima pomera granice i utiče na tokove mode. Mnoge zvezde prate ovaj izazovni trend, ali se suočavaju sa znatno manje kritika.

Dok je Kanje proslavio svoj 47. rođendan juče, mnogi su primetili da se Bjanka konačno smeje u javnosti, ali i da i dalje izgleda “izmučeno”.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)