Telo

ONA JE PONOSNA VLASNICA NAJDUŽIH NOGU DOMAĆE ESTRADE: Tlo se topi od njenih oblina u bikinju, grmi kao nikada pre!(FOTO)

Pevačica zapalila Halkidiki.

14.06.2024 21:00

ONA JE PONOSNA VLASNICA NAJDUŽIH NOGU DOMAĆE ESTRADE: Tlo se topi od njenih oblina u bikinju, grmi kao nikada pre!(FOTO)
ATA Images

Pevačica Katarina Grujić nedavno je proslavila 32. rođendan, bez lažne skromnosti. Naime, zgodna Kaća je istakla da se godina ne boji, te da je u tridesetim mnogo ozbiljnija, nego u dvadesetim, a da čak “jedva čeka” da napuni i jubilarni 40. rođendan. Priznala je da voli da se proveseli na svakom svom rođendanu, koji su poznati kao posebne fešte na kojima se ostaje do jutra.

Kaća je blistala uz ćerkicu i supruga, a izgleda da čim je sabrala ustiske i odmorila od lude žurke, otputovala je na more. Početkom juna, odabir je pao na Grčku i to provereni Halkidiki. Pevačica je blistala u belom bikiniju, a malo je reći da je Halkidiki goreo tog trena. Ona je objavila fotografiju gde je u dvodenom belom kupaćem kostimu, a i na telu nepune tri godine posle rođenja deteta bi joj pozavidela svaka. 

 

 

Iako je visoka čak 182 cm i ima manekensku građu, prilikom fotografisanja Kaća se dodatno propela na prste, pa su njene noge izgledale impozantno duge. Pevačica je već uhvatila boju, a sve pohvale dobila je i na račun toga što je na odmoru krajnje prirodna, pa je tako uslikana na plaži vezane kose i bez trunke šminke, koja lepotici njenog ranga nije ni neophodna.

Objava je u rekordnom roku dobila oko 8.000 sviđanja, dok su komentari usledili. Primetno je i da joj je suprug poslao smajlije u vidu vatre i srca.

- Zgodnoća - poručila joj je koleginica Milica Todorović.

- Savršena si dušo.

- Gobelja, majstore, bravo!

- Auuuuuuuuuuu, ženo!

- Najduže noge srpske estrade.

- Zapalila Instagram!

- Jesi li realna?!

- Ono što svi treba da znaju je to da si ti zaista ovakva i uživo, ma još veća amazonka, lepa, zgodna i vatrena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)