Zanimljivosti

BUBA JE BILA FATALNA LEPOTICA, A ONDA JE NESTALA: U 6 deceniji grmi kako izgleda - kao da ne stari! (FOTO)

Nema više ljubičastu već crnu kosu.

12.06.2024 22:01

BUBA JE BILA FATALNA LEPOTICA, A ONDA JE NESTALA: U 6 deceniji grmi kako izgleda - kao da ne stari! (FOTO)
Instagram/bubamiranovic.official

Pevačica Buba Miranović (57) već dugo vremena je u medijskoj ilegali. Povukla se sa estrade, ali je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je oženila sina Filipa koji joj je podario unuku Hanu, a pored njega ima i odraslu ćerku Karistinu koja je udata i ima devojčicu.

Udala se vrlo mlada sa samo 19 godina, pa je mlada postala mama, ali i baka. Međutim, Buba ni najmanje ne liči na babu, naprotiv. Iako uveliko gazi 6 deceniju ona kida kako izgleda, a na telu bi joj pozavidele i dvostruko mlađe devojke.

Devojčaki stas

Buba ima devojački stas bez grama viška, zategnute duge noge i lice bez bora. U odnosu na period najveće polularnosti pre nekoliko decenija jedina razlika je boja kosa. Ona je na estradi bila poznata po ljubičastoj boji kose koju se zamenila crnom. 

Na mnogim fotografijama na njenom Instagram profilu izgleda kao da je uspela da zaustavi vreme, kao da ne stari i izgleda kao milion dolara bez obzira da li je u kupaćem kostimu ili dugoj elegantnoj haljini.

Buba, koja je karijeru počela kao manekenka, a potom se prebacila na estradu oduvek je važila za fatalnu lepoticu bez premca. Za njom su uzdisali mnogi muškarci na sceni i van nje. Ipak, skandali se nekako nisu "lepili" za nju. U jeku popularnosti je samo nestala, iako ponjenim rečima nije planirala povlačenje sa estrade, jednostavno se dogodilo.

- Nikada sebe nisam doživljavala kao neku lepoticu. Meni je najlepša žena bila Snežana Savić - rekla je jednom prilikom Buba. 

Ne krije da je baka, naprotiv srećna je zbog ove uloge u životu.

- Kao baka se osećam rasterećeno. Mnogo je lepo, emocija je ista kao prema detetu. Kao majka bila sam paničar, sad je lakše i lepše - dodala je ona.

Daleko od estradnih zbivanja Buba uživa u porodičnom životu, putuje i zapeva samo na porodičnim slavljima. Sa kolegama je ostala u odlični odnosima što se može videti po komentarima koje koleginice ostavljaju ispod njenih postova.

Buba je oduvek privatan život držala podalje od javnosti, a tek povremeno objavi fotografiju svoje ćerke koja je nasledila majčinu lepotu. Jedino što kad stanu jedna pored druge izgledaju kao sestre, a ne kao mama i ćerka što je primetio jedan od njenih fanova na mrežama. 

 

 

- Da postoji izbor za mis najlepše majke i ćerke ne biste imale konkurenciju.  Najlepšeee!

- Lepotice.

- Zgodna i prelepa dama.

- Najlepša žena na planeti.

- Čist primer da se lepota nasleđuje! - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)